2014. július 21., hétfő

Az Új Taktikára átváltott valcmanista elképzelés elég szépen gördül.

A “Maláj Remény” megmozgatta a kijevi latorhatalom fantáziáját, ami le is gyűrűzött egészen a végeken ténykedő “felszabaditókhoz”. Akiknek a fantáziája úgy el szabadult, hogy Észak-Donbassz egyetlen lakott területe sincs biztonságban. Tegnap a legtöbb dolgot Luhanszkban a tűzoltóknak okozták. Nem sajnálták a régióközponttól a tüzérségi gránátot.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a múlt hét végén megpenditette, hogy Kijev jobban tenné ha megpróbálná inkább békés úton a helyzet rendezését a felkelőkkel.
Arszen Avakov kijevi hiénabelügyér imigyen reagát facebookos bejegyzésében Lavrov javalatára: “Terroristákkal nem tárgyalunk! Lavrovék menjenek a kurva anyjukba!”
Arszen Avakov tudja mit beszél!
Csak a jelek szerint a Kreml nem hajlandó felfogni!
Mert csakis erre lehet gondolni annak kapcsán, hogy Vlagyimir Putyin-Oroszország elnöke-ma megint felhivást intézett a megbékélésre a Donbasszban szembenálló felekhez. Nem az elsőt! Nagy valószinűséggel viszont az utolsót!

http://balrad.wordpress.com/2014/07/21/avakov-lavrovek-menjenek-a-kurva-anyjukba/

Komoly bajban lehetnek Valcman zsoldosai, ha ilyen sok a győzelmi jelentés!


Valamit megfigyelhettünk már a donbasszi harcok során. Ha a fasiszták sikerekről zengedeznek-komoly problémáik vannak. Márpedig most zengedeznek!
Észak-Donbassz számtalan településének “felszabaditásáról” zengedeznek. A dologból annyi igaz, hogy Ljubilejnyij faluban valaki kitűzött egy ukrán zászlót. Prohorov az LNR-szóvivője szerint semmilyen stratégiai fontosságú település nincs a zsoldoshorda kezén, igy Jubilejnij sem. Vissza is rakták a Szent György csikos zászlót.
Voltak az éjjel erőszakos kisérletek a bérgyilkosok részéről, de kudarcba fulladtak. Borovszkojénál fél tucatnyi tankjuk kilövése után felhagytak a kisérletezgetéssel.
A milicia “Bezler” csoportja Artyemovszktól délre rajtaütött az “Ajdar” hordán. Nem tudni felbecsülni a latorveszteséget, de az biztos, hogy veszett iramban távolodtak a miliciától. Arra aztán végképp nem számitottak, hogy ilyen távol Donyecktől rajtuk ütnek. “Bezlerék” haladnak tovább Donyeck felé.
Liszicsanszk mellett viszont komoly veszélyforrást láttak-moszkvai idő szerint-hajnali négy órakor. Négy “URAGAN” (Hurrikán) tipusú lator rakétavető haladt délkeleti irányba. Ezeknek a hatótávolsága elérheti a 80km-t is. Rombolóereje sokszorosan múlja fölül a BM-21-esekét.
Rubezsnojénál patthelyzet alakult ki. Egy nagyobb létszámú milicia csoport akaszkodott össze a Valcman-zsoldosok 51-es számú Vlagyimir-Volinszkij toborzású hordájával. Mivelhogy a zsoldosok a városn belül vannak, a milicia néhány sorozat után továbbállt.
Ehhez képest elképesztő dadisikerektől, egyenesen fordulatról regél a kijevi fősodratú. (Eddig is azt tették, csak hát akkor most hogyan lehet fordulat?)
A miliciák hadibeszámolójából az derül ki, hogy katonailag az “Új Taktika” nem igazán jött eddig be a latorhordának. A mintegy százötven civil halott nagy katonai sikert nem jelent.
Eddig meg nem erősitett hirforrás szerint viszont Nyalókakirály az éjszaka “telefonbeszélgetést” folytatott a washingtoni Számadótiszttel. Hogy milyen elismerésben részesülhetett a kijevi helytartó?-nem tudni. A hirforrás szerint testőrsége az utolsó pillanatban tudta megakadályozni az öngyilkosságot!

https://balrad.wordpress.com/2014/07/21/komoly-bajban-lehetnek-valcman-zsoldosai-ha-ilyen-sok-a-gyozelmi-jelentes/

Igor Sztrelkov ma déli sajtótájékoztatóján egészen hihetetlen dologról számolt be.
A valcmanista bérgyilkosokból verbuvált hordája kettős támadást inditott Donyeck ellen. Magát a város lakott területeit lőtték először, nagy hatótávolságú rakétavetőkkel. (“URAGAN”?)
Valamivel később pedig a repülőtér ellen inditottak először tüzérségi támadást, maj egy idő után 3-4 tankból álló csoportositások is megjelentek. A repülőtéren rekedt hordát őrző milicisták, és a repülőtéren kivüli önvédelmisek két irányból is betámadták a támadókat, és eddig két alkalommal is visszaverték a próbálkozásokat. Ám a latrokat ért nagy veszteségeik sem téritették el a harmadik kisérlettől. Senki nem értette, hogy a szemmel láthatóan nem a bekeritett hiénák kiszabaditása a cél, hanem egy dögletes bűzt árasztó épület. Erről a miliciák mindig is sejtették, hogy elhullott egyedeik tárolására használják a körbezártak.
Ám a második latortámadás visszaverését követően egy elfogott rádióadásból kiderült, hogy a latroknak pontosan a hullatárolóra fáj a foguk. A miliciák nem igazán értik, hogy miért áldoznak fel ennyi zsoldost a bérgyilkosok?-de hát ezzel nem is nagyon törődnek. A harmadik kisérletet is visszaverték. Délig több mint tiz tankja ment rá a latorhordának a hullaszerzésre, meg legalább harminc gyalogos martalóc. De érdekes módon, ezeket hátrahagyták cimboráik.

http://balrad.wordpress.com/2014/07/21/hullarablasi-kiserlet/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése