2016. augusztus 15., hétfő

Az “elit”, ami nyíltan a nép ellen fordult

Joachim Gauck hidfo.ru
Joachim Gauck német államfő nemrég nyilvánosan kijelentette; “nem az elit a probléma, hanem a nép.” Németország vezetői megszabadulnának az őshonos lakosságtól, hogy boldogan élhessenek egy színesbőrű, kevert kultúrájú társadalomban. Ehhez már csak a többségi lakosságtól kell megszabadulniuk, ami nem osztja az ő nézeteiket, ezért útban van.
“Nem az elit a probléma, hanem a nép” – ezt Joachim Gauck német államfő mondta június végén. Kijelentését követően feldühödött tömegek vonultak az elnöki hivatal elé, amit később az állami televízió szélsőjobboldali extrémizmusnak nevezett. Angela Merkel szintén egy erőszakos lépéshez folyamodott, és felszólította a német vállalatok vezetőit, hogy soron kívül foglalkoztassák az országba özönlő “menekülteket”. A hét folyamán emellett a német kormány kifosztotta az állami egészségügyi alapot, hogy elfogadhasson egy törvényt, ami rendelkezik a Németországba importált több millió nem-európai személy segélyezéséről és lakhatásáról. Egyre inkább átlátszóak ezek a törekvések; ez már nem hánytatott sorsú emberek befogadásáról szól, hanem egy
a kormányok által folytatott erőszakos lakosságcsere program, melynek célja, hogy Németországban is kisebbségbe kerüljön a fehér lakosság.
2012 folyamán az Amerikai Egyesült Államok “elitjeinek” számos tagja örömének adott hangot, miután a születési statisztikákon már egyértelműen látszott: a nem-fehér születések száma meghaladta a fehér születések számát. 2015-ben már az Al-Dzsazíra is azzal foglalkozott, hogy a fehér lakosság kisebbséggé válik az Egyesült Államokban. Azok a politikusok, akik az “euro-atlanti integráció” hívei, ugyanezt akarják megvalósítani Európában: azért támogatják a bevándorlást, hogy az európai lakosság kisebbségbe kerüljön.
Június 8-án Wolfgang Schäuble német pénzügyminiszter a Zeit napilapnak nyilatkozva szó szerint kijelentette; azért támogatja a bevándorlást, mert szerinte “vérfertőzéshez vezetne”, ha a németek nem keverednek az arab és afrikai migránsokkal. Schäuble a lapnak nyilatkozva furcsa megszállottsággal beszélt a népek keveredéséről, és olyan módon beszélt az emberekről, mintha csak tenyészanyagként tekintene rájuk. Szerinte az európai-arab keverék nők “hatalmas lehetőséget jelentenek az újításra”.
A fehér lakosság nem-európai népekkel keveredését egyébként nem csak néhány elborult elméjű politikus, hanem civil szervezetek és szekták sokasága is támogatja. Tavaly augusztusban huszonnyolc európai szabadkőműves páholy írt alá egy közös nyilatkozatot, amiben felszólítják az európai kormányokat, hogy fogadják be az összes, Európába tartó bevándorlót. A bevándorlás elutasítása esetére újabb konfliktusokat helyeztek kilátásba Európában.
Elgondolkodtató, hogy az Európai Unió a rendszeressé váló terrortámadások és a kriminalitás látványos fokozódása ellenére máig nem tudta lezárni saját határait, annak ellenére sem, hogy erről a problémáról Európa vezető politikusai évek óta vitát folytatnak. Lehetséges, hogy ilyen, a fajkeveredést kívánatosnak tartó beteg ideológiát képviselő szekták már mélyen beépültek több nyugati ország államigazgatásába?
Július végén a TV2 egy műsora annak lehetőségével foglalkozott, hogy Angela Merkel német kancellár, és Theresa May brit miniszterelnök is egy ilyen titkos szekta tagja lehet. Merkel egyébként hetekkel korábban maga is megtekintett egy úgynevezett “színdarabot”, ahol az Európai Unió számos vezető politikusával többek közt azt nézték, amint a “színészek” kecskével közösülést imitálnak. Később semelyik vezető politikus nem illette kritikával az ott látott jeleneteket.



http://www.hidfo.ru/2016/08/az-elit-ami-nyiltan-a-nep-ellen-fordult/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése