save
A szíriai kormánycsapatok megsemmisítették a nyugat-szíriai el-Qaryatein városának dzsihadista martalócait. Életben marad egyedeik menekülésben vannak valahol a hegyek között. Az ISIS ismét komoly bukiba futott bele.
Deir ez-Zor tartományban egy repülőtér birtoklásáért vívott harcok során viszont mustárgázt vetett be a szíriai hadsereg ellen az ISIS horda. Ez a cselekményük pedig mindenképpen méltánylandó. A kormányhadsereg szerint a jutalom nem is fog elmaradni!
sav
Aleppoban “belelendült” a városba beszorult “Dzshebhat an-Nuszra” latorbanda. A civilek ellen. Lövik a helyieket minden kezük ügyébe kerülő szerszámmal. Kézifegyverektől kezdve az aknavetőkön keresztül az “ördögágyúig”-mindennel. Végső pusztulásuk előtt. Az ankarai maffia pedig nagyvonalúan támogatja őket.
Tegnap újabb hidegre vágott latorvezérek listája jelent meg. Már a pokolban van Faisal Al-Hamavi Abu Ghazi a “Jaish al-Islyam”, Umar Al-Salim Al-Akrash és Abdarrahman Hamoud a “Liwa al-Ashir”, Kudur Ahmad Ar-Rahman, Mahir Mohammad Al-Qasim, Ahmad Dzhama Ar-Ruzuk, Ahmad Baram az “Adzhnad Ash-Sham”, Muhammad Al-Ismail, Szulejmán Al-Albani és Abdassattar al-Mashhadani a “Dzshabhat An-Nuszra” bűnbandák helyi latorvezérei.
abu-firas
Abu Firas al-Suri an-Nuszra “szóvivő” a kölykével-Azzam al-Azdi pribékkel pusztult.
Sheikh Maksoud (Aleppo provincia) városát-pontosabban az ottani civileket-ágyúzza a “Dzshebhat an-Nuszra” latorbrigád. A városban nincsenek kormányerők.
Aleppo tartományi székhely felé egyébként “komoly” ISIS és egyéb martalóchordák erőkoncentrációját ÉSZLELTÉK tegnap. Úgyhogy a következő napokra arrafelé komoly féregirtás prognosztizálható.
Az történt egyébként tegnap Damaszkusz tartományban is. A Kalamun hegység keleti lejtőin, “Doumeira” légibázisnál. Itt a kalifátusista férgek vették a fejükbe, hogy megkaparintják a kormányerők kezén lévő repteret. Kezdetben értek is el némi sikert, és bevették magukat a repülőtér keleti fertályára. De a visszamaradt hordát a kormánycsapatok fölszámolták, és a reptéri kolóniát két tűz közé szorították. El lehet képzelni az eredményt.
Latakia tartomány hegyvidéki térségében a szír-orosz légipáros okoz FEJTÖRÉST a pribékhordáknak.
Daraa provinciában tovább mészárolják egymást a különféle bűnbandák. A kormánycsapatok némi rajtaütés után nem is foglalkoznak velük. Szemlélik, ahogy a “tezsvírek” kiirtják egymást. Majd a győztesre lecsapnak! Erre az ISIS-nek van legkomolyabb esélye.
raa
Az orosz gépek persze nem tétlenkednek. Ettől viszont nagyon idegesek a dzsihadisták. De rendre lenyugszanak. Örökre.
http://www.balrad.com/2016/04/05/sziria-102/