Eljárt az idő a törökországi kurd kisebbség autonómiájáért küzdő Kurdisztáni Munkáspárttal (PKK) való megbékélés felett-kaffogta tegnap Kardigan ankarai Keresztapa.
krd
Kardigan szerint a két félnek már nincs mit megvitatnia, a PKK lázadói vagy megadják magukat vagy a török biztonsági erők “ártalmatlanítják” őket. Harmadik út nincs – vakkantotta, és megfogadta, hogy pontot tesz a kurdok három évtizede zajló fegyveres felkelésének végére.
A török maffia feje “elszomorítónak” nevezte, hogy legfőbb támogatója-Obamaki-aggályait fejezte ki az ő demokratikus rendszerének működésével kapcsolatban.
Obamaki múlt pénteken úgy nyilatkozott, hogy “nagyon aggasztó útra” sodorhatja Törökországot Kardigan bánásmódja a sajtóval.
Amely sajtó egy része korábban videofelvétellel alátámasztott cikket jelentetett meg arról, hogy Törökország 2014-ben fegyvereket szállított szíriai szélsőségeseknek. Az ügyészség életfogytig tartó börtönbüntetés kiszabását kérte rájuk a “kormány hatalmának megdöntésére tett kísérlet és kémkedés” vádjával.
Az ankarai maffiafőnök tegnapi kirohanásában arról is vartyogott, hogy az örmények lakta Hegyi-Karabah “egy nap visszatér majd eredeti tulajdonosához, Azerbajdzsánhoz”.
Törökország amúgy közeli kulturális és nyelvi kapcsolatokat ápol az Alijev azeri maffiafőnök által vezérelt Azerbajdzsánnal.
Miközben Ankara Baku fontos szövetségese, diplomáciai kapcsolatot sem tart fenn Örményországgal az Oszmán Birodalom idején örmények ellen elkövetett tömeggyilkosságok megítélése körüli viták miatt. Miközben pedig Örményország tagja az Oroszország és jónéhány volt szovjet utódállam által létrehozott Kollektív Biztonsági Szerződés elnevezésű katonai-politikai szervezetnek.
Jereván népirtásnak tartja az 1915-1917 között végrehajtott, becslések szerint körülbelül félmillió halálos áldozatot követelő mészárlásokat, Ankara azonban ezt határozottan elutasítja. Mint ahogyan az Új Nagy Ottomán Birodalom megálmodója-Kardigan szultán-amiatt is nyugtalankodhat, hogy a kurdoknak lett közben Moszkvában politikai képviseletük is. Mi több: tegnap már Prágában is megnyílt egy ilyen. Bizony könnyen előferdülhet, hogy Kardigan szultán “előbb megy a lecsoba” a Nagy Ottomán Birodalom nevű álmával együtt, mint az őt kritizáló török zsurnaliszták.
Hiszen már a török hadsereg CÁFOLTA EGY KARDIGAN ELLENES KATONAI PUCCS TERVÉT! Ami pedig az álmoskönyvek szerint meglehetősen világos utalás: KÉSZEN ÁLLNAK A KERESZTAPA HIDEGRE VÁGÁSÁRA!
http://www.balrad.com/2016/04/05/eljart-az-ido-felett/

Apai ágon görög, anyai ágon grúz zsidó. A zsidó vére miatt nem a török népet szolgálja, hanem Izraelt. Azon sem kell csodálkozni, hogy az Iszlám Állam legnagyobb támogatója, hiszen a terrorszervezet feje, al-Baghdadi szintén zsidó.
https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/03/12/meghokkento-informaciok-erdogan-szarmazasarol/