Az offshore-trükközésbe Izland miniszterelnöke-Sigmundur David Gunnlaugson-a feleségét is bevonta. Belebukott. Tegnap.

Bevált dolog lehetett ez, mert ezt a receptet követte Magyarországon a Maszop HIVATÁSOS és befolyásos politikusa, Boldvai László is. Szerencsére úgy tűnik, ő is belebukott az ügybe: párttagságát felfüggesztették. A másik magyar érintett, a döbrögista horda egykori oszloposa-Horváth Zsolt-ugyan a hírek szerint még tagja a pártjának, de a bagázs már elhatárolódott tőle. Ahogy az köreikben szokás. Megvan a baj!-máris kivetik maguk közül. Aztán megy a hangos “közünksincshozzá!”
Az oknyomozásban magyar részről résztvevő Direkt36 kedd este újabb magyarországi érdekeltségű nevekkel is előállt: szerpel a dokumentumokban Erős János, aki 2002 és 2010 között az állami Magyar Fejlesztési Bankot vezette és Heinrich Pecina, az egyik legismertebb osztrák üzletember, aki régóta jelen van Magyarországon jelentős befektetőként. Jelenleg a befektetőcégein keresztül az FHB Bankban, illetve a Népszabadságot, a Nemzeti Sportot, a Világgazdaságot és több megyei lapot is kiadó Mediaworks Hungary Zrt.-ben van érdekeltsége.
Mint ahogyan azt a skandallum kirobbanásakor valószínűsítettük, KIZÁRT, HOGY MAGYAR ÉRINTETTSÉG NE LEGYEN. Nem kellett ehhez komoly bátorság, csak némi logika meg meg egy kevéske jellemismeret! Politikusi jellemismeret!
Bejött a jóslatunk! De tovább megyünk! NEM HÁROM A MAGYAR IGAZSÁG panamailag! Nem is lennénk Magyarország, ha ebben a balhéban CSAK három versenyzővel lennénk érintettek! Ez a három név csak az első két versenynap megismertjei. Lesz itt legalább tíz! Biztosra vehetjük, hogy nagyvad is lesz köztük!
Mi legalább kétszázat tudnánk fölsorolni kapásból! Akik ha nem a panama-listán, akkor valamelyik másik bűnlajtromon szerepelnének!
Olyan dolog ez ugyanis, mint az eldobott nehéz kő este! Ami repül a nagy csapatban veszekedő verebek felé!
Apropo! Valaki tud valamit Döbrögink holléte felől?
http://www.balrad.com/2016/04/06/repul-a-nehez-ko-2/