Kelet-Európában elsősorban Oroszország és Maradék-Ukrajna, illetve Lengyelország, Románia, Szlovákia fegyverkezett, és a balti államok is a védelmi erők korszerűsítésével igyekeztek növelni védelmi képességeiket. Az okokat most hagyjuk.
A frissített adatbázis szerint Döbrögisztán a 2006-15-ös időszakban harminc százalékkal csökkentek a katonai célú kiadások, tavaly egészen kis mértékben 281 milliárd forintról 286 milliárdra emelkedtek az előző évhez képest. Ami a csodaGYODA létesítése nélkül jóval kevesebb lett volna.

Maradék-Ukrajnának 3,6 milliárd dollárjába került a “demokráciája” tavaly a frontokon, ez tíz százalékos emelkedés a kiadásokban, 2013 óta pedig 34 százalékos.
Lengyelország 22, Románia 11, Szlovákia 17, Észtország 6,6, Lettország 14, Litvánia 33 százalékkal bővítette kiadásait egy év alatt.
Míg Közép-Európában 13 százalékkal kúsztak feljebb a hadikiadások, és minden szomszédunk-akikkel egyébiránt szinte mindegyikkel haragban vagyunk-fejlesztette hadi képességeit, mi párszáz kilométeren kihúztunk egy csirkehálót. Növelendő ORSZÁGUNK (?) VÉDELMI KÉPESSÉGEIT! Tettük ezt akkora hordacsinnadratta közepette, hogy annak árán néhány vadiúj harci helikopter is beszerezhettünk volna!
Volna! De Döbrögisztán a kommunikáció fegyverét korszerűsíti! Ordítozunk! Erre még futja. Vagy a júdáspénzből, vagy a TAO-mellett még EL NEM LOPOTT adókból.

Csakhát az ordítozás lehet hogy veszélyes és drága fegyver-viszont legfeljebb arra elegendő, hogy akit zavar-jól pofáncsap majd bennünket! Az ellen meg kevés!
urbanovicza_komp

http://www.balrad.com/2016/04/06/dobrogisztan-izmosodasa/