2016. március 22., kedd

Négygyermekes családot akarnak kilakoltatniNégygyermekes családot, köztük három kiskorút készül kilakoltatni Galgahévízen az Eszközkezelő. Mezei László és családjának kilakoltatását március 30-án 13.00 órára tűzték ki, pedig nincs hová mennie Szabadság u. 57. sz. alatti lakásából – jelentette a Magyar Szociális Fórum az érintettek közlése alapján.

A család szétválás miatt került ebbe a helyzetbe: a lakás az anya nevén volt, de a gyerekeket az apa neveli az elválás óta.

Mezei mindenütt falba ütközött, ahová jogorvoslási kérelemmel fordult, hogy a család ne kerüljön az utcára és ne válasszák szét. Legutóbb a galgahévízi jegyző utasította el birtokvédelmi kérelmüket. A férfi a kudarcok miatt nyilvános öngyilkossággal is fenyegetőzött.

A Magyar Szociális Fórum ma reggel Vanó András galgahévízi polgármesterhez fordult, hogy hivatali tekintélyével próbálja megakadályozni kilakoltatást, saját hatáskörben pedig részesítse őket birtokvédelemben.

„A rendelkezésünkre álló tények arra engednek következtetni, hogy a helyzet menthető jó szándékkal, rugalmassággal és kompromisszumkészséggel. Mezeiék a birtokban maradás fejében felajánlották, hogy rendezik a tartozást, és rendszeresen fizetik a bérleti díjat” – áll az MSZF levelében.

(képünk illusztráció)
Bal-Rad komm: Menthető LENNE! Ha LENNE politikai akarat!
Az Eszközkezelő állami cég! A bajba kerültek MEGMENTÉSÉRE hivatott. Ennélfogva kijelenthető, hogy a MAGYAR ÁLLAM NEM TEKINTI FELADATÁNAK A BAJBA JUTOTT MAGYAR CSALÁDOK MEGSEGÍTÉSÉT!
rer
OTTHONVÉDŐK! MAGYAROK! FEL GALGAHÉVÍZRE! ERŐT KELL MUTATNI EGY EMERTELEN, KIFOSZTÓ HATALOMMAL SZEMBEN!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése