2016. január 5., kedd

Latorszervezkedés és “Medvepuszi”

A Donyec-medencében ma már az Iszlám Állam jelképeit viselő terroristák is harcolnak A NÁCI JUNTA OLDALÁN. Mariupolba nemrégiben 300 idegen zsoldos érkezett – közülük százan Szíriából, az iszlám szélsőségesektől.
A gyülevész had már a Krím bejáratánál is gyülekszik. Az ukrán náci terrorbrigádok mellett ma már Szíriából is érkeznek iszlám szélsőséges fegyveresek, a törökországi “Szürke Farkasok” nevű fasiszta szervezet harcosai, illetve (állítólag) Törökországban élő krími tatárok. ELVI MEGÁLLAPODÁS JÖTT LÉTRE UKRAJNA ÉS TÖRÖKORSZÁG KÖZÖTT: a muzulmán martalócok az ukrán hadseregben, illetve terrorbrigádok soraiban harcolnak majd – ENNEK KÖLTSÉGEIT PEDIG A TÖRÖK ÁLLAM ÁLLJA.
A KÉT FASISZTA ÁLLAMFŐ (Erdoganról kiderült, hogy tagja a Muzulmán Testvérek szervezetnek – korábban pedig a szervezet törökországi vezetője volt) abban is megállapodott: a Krímmel szomszédos ukrajnai megye egy darabját – a határ mellett lévőket – leválasztják Ukrajnáról, és létrehoznak rajta egy valamiféle “krími tatár autonóm köztársaságot”. VALÓJÁBAN EZ LESZ A KIS-ÁZSIÁBÓL ÉS A KÖZEL-KELETRŐL ÉRKEZŐ MARTALÓCOK BÁZISA. A helyi szláv (ukrán és orosz) lakosság elűzése már megkezdődött: a folytonos rablások, fosztogatások, erőszak és terror elől mind többen kezdenek el menekülni lakóhelyükről.
Egyes településeken ugyanakkor a lakosság már önvédelmi egységeket alakít, és fölfegyverkeznek, amivel csak tudnak.
A krími határhoz közel lévő Genicsejszk városában – a hirtelen beköszöntött kemény fagyok miatt – leállt a gázszolgáltatás. PUTYIN ELNÖK UTASÍTÁSÁRA A KRÍM HOZZÁKEZDETT FÖLDGÁZ SZÁLLÍTÁSÁHOZ A BAJBA KERÜLT VÁROS SZÁMÁRA. Az orosz államfő utasításba adta egyben: az orosz szolgáltató ÁLLANDÓ ALAPON szervezze meg a nevezett város földgáz-ellátását.

(Csikós Sándor)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése