2015. december 16., szerda

Íme a tegnapi hiénaacsarkodás Maradék-Ukrajnából. Szakácsvili és Avakov cirkusza!

Volt ott minden. Korrupció, sikkasztás, választási csalás.
Megjegyezzük: Avakov belügyér első helyettesének grúz származású feleségét- Eka Zguladzét-két héttel ezelőtt Kijev Boriszpol repülőterén tényleg abszolút véletlenül átvizsgálták. A hölgyemény éppen Párizsba készült repülni. Szülni! Ami ugyan még vagy nyolc hónap múlva lenne aktuális, de az asszonyka idejében oda akar érni! Ezzel nem is lett volna gond! A probléma abból adódott, hogy útiszütyőjében fillérre pontosan 4 millió amerikai dollár volt.
eka
A művésznő rezzenéstelen arccal közölte, hogy az orvosi költségekre kell a pénz.
Eka Zguladze négy órán keresztül mosolyoghatott a reptéren, mire Avakov kimentette onnan. Állítólag nem kis mutatvány volt ez, mert valahogy azidőtájt kelt lába 10 (egyesek szerint 14) millió dollárnak, amit a rendőrség megreformálására szántak.
Avakov pedig mostanság elég sok energiát kell hogy fordítson a Cote d’Azuron lévő szerény kis whyskójának a léte körül terjengő mendemondák cáfolására.
Végülis a “terhes” Eka Zguladze a következő géppel tudott elutazni Párizsba – ridiküljében a négymillió dollárral. Miután mindenki meggyőződött az összeg jogszerűségéről!
http://www.balrad.com/2015/12/16/vitatkoztak-az-urak-kijevben/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése