orel
Vlagyimir Putyin tegnap lehűtötte a világ elsőszámú latorállmának-USA-nagyarcúságát. Az ok az, hogy az USA tovább erőlteti az ún. “rakétavédelmi”-rendszere telepítését, ami mostmár egyértelműen Oroszország ellen irányul.
Az orosz államfő értésére adta a világnak és a martalócszövetségeknek, hogy országa olyan fegyvereket fejleszt, amelyek rakétavédelmi pajzson át fognak tudni hatolni, tehát az amerikain is. Ezután saját rakétaelhárító rendszert is kiépítenek – tette hozzá.
Oroszország elnöke “elárulta,hogy az orosz fegyveripar az elmúlt három évben olyan fegyvereken dolgozott, amelyek többlépcsős rakétavédelmi rendszereket is legyőznek. Ilyen fegyverek már idén is kerültek a csapatokhoz. Ezen fegyverrendszerek hadrendbe állítása folyamatos, tökéletesítésük pedig állandó jellegű. Vlagyimir Putyin kijelentette, hogy az orosz fegyveres erők potenciálját a következő évtizedekben ezek a rendszerek fogják alkotni.
Vlagyimir Putyin kifejtette, hogy az USA és a köréje szerveződött latorszövetségek kezdettől fogva hazudoztak az általuk kiépítendő “rakétavédelmi renndszer céljait illetően. Iráni rakétaveszélyre hivatkozva telepítgetik tele Európát a szerkezeteikkel, miközben csak a hülye nem hitte, hogy ez Oroszország elleni készülődés. Amivel döntő fölényre akartak/akarnak szert tenni Oroszország ellen. Hivatkozik a latorszövetség indoklásképpen a telepítgetési akciói indoklásában az iráni és észak-koreai nukleáris fenyegetésre, ám az ezekre való hivatkozások csak szándékaik leplezésére szolgálnak.
Vlagyimir Putyin “úgy tudja”, hogy az iráni nukleáris törekvésekkel kapcsolatos amerikai aggodalmak a helyzet rendeződésével okafogyottá váltak. Tekintettel arra, hogy a felek megállapodtak egymással. Ám az USA mindezek ellenére vad iramban folytatja a rakétarendszerei telepítgetését.
-Azt már csak mi (B-R) tesszük hozzá, hogy a Legfőbb Latorállam a saját területét szeretné ezzel a telepítgetéssel “célmentessé” tenni azáltal, hogy célpontokká tesz Európai országokat.
Az elgondolás pedig eredendően sunyi-és hamis illúziókba ringatja Amerikát!

http://www.balrad.com/2015/11/11/oroszorszag-lep/