2015. november 11., szerda

Oroszországnak hadat üzenni=egészségre ártalmas dolog

Oroszország szíriai rendteremtési akciójának kezdete óta a tegnapi nap számít az eddigi leggyászosabbnak a törvényes szír kormány ellen fegyverrel harcoló banditahordák számára.
kuj
Kuwayres légitámaszpontjának felszabadítása során közel ötszáz dzsihadista banditával végeztek a légicsapások és a szír kormányerők.Damaszkusz közelében-nem sokkal azt követően, hogy az Iszlám Hadsereg nevű féreghorda vezére Zahran Alloush “hadat üzent” Oroszországnak-az orosz légierő “vette a lapot”! Tegnap irgalmatlan ajvékolás közepette földelték el a banditavezért. Maga sem hitte volna életében, hogy Oroszországnak hadat üzenni visszautasíthatatlan meghívást jelent a Paradicsomba.


Aleppo tartományból pánikszerűen menekülnek a dzsihadista hóhérok. Kurd források arról számoltak be, hogy csak tegnap mintegy háromszáz sátánfajzat lelt menedékre a szír-török határ török oldalán. Ott viszont bőséges ellátmány, kényelmes elhelyezés, asszonyállatok serege várta-kényezteti az Európába induló “számkivetetteket”.

A tegnapi Latakiában elkövetett robbantásos merénylet kivitelezését a “Dzhabhat en Nusra” nevű bűnbanda egy videoüzenetben magának tulajdonítja.


A kinyilatkozó vezérkan hosszú életére-szerintünk-kevesen mernének akár kis tétben is fogadni.
http://www.balrad.com/2015/11/11/oroszorszagnak-hadat-uzenniegeszsegre-artalmas-dolog/Kedd délután a szíriai Latakiában egy autóba rejtett pokolgép robbant a város egyeteme előtt.
tak
A robbanás pontosan akkor történt, amikor az egyetem épületéből a hallgatók egy nagyobb csoportja éppen távozott
Jelentések szerint 23 ember meghalt, a sebesültek számát hatvanra becsülik.

A robbanás helyszínétől nem messze van az a szálloda, ahol orosz újságírók laknak.
http://www.balrad.com/2015/11/10/veres-merenylet-latakiaban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése