2015. október 9., péntek

Szíriában foszladozik a Kalifátus-álma!

Az orosz Kaszpi-tengeri flotta rakétacsapásai, valamint az oroszés a szír légierő összehangolt és sikeres légicsapásait követően NÉGY ÉV ÓTA ELŐSZÖR offenzívát indított a szír kormányhadsereg a földön is.
trk
Nem csak a földfelszínen, hanem a föld alatt is pusztítják a törvényes szíriai kormány ellen Amerika által fölbujtogatott és kiképzett-fölszerelt-apanázsolt terrorista bandákat. Amelyek sok esetben patkányok módjára, föld alatti alagútrendszerekben húzzák meg magukat, és próbálják elkerülni a biztos véget. Teljesen sikertelenül.
A tegnapi nap során több száz dzsihadistával és ún. “mérsékelt”-Amerikabarát-latorral végzett a szír kormányhadsereg offenzívája. A Hama tartományban megkezdett katonai műveletek során a terrorista bandák életben maradt egyedeit Ildib felé szorítja a szír hadsereg. Az eszelős félelemben menekülő gyáva hóhérok-BIZTONSÁGGAL MEGJÓSOLHATÓ-egyenesen a pokol felé rohannak. Becslések szerint a dzsihadista IÁ az utóbbi egy hét során felszereléseinek és infrastruktúrájának legalább ötven százalékát bukta, és legkevesbb ezerötszáz egyede pusztult el a dicstelen hordának. Lassan kezdenek lemondani a kalifátusi álmokról. Már az életük a tét!
http://www.balrad.com/2015/10/09/sziriaban-foszladozik-a-kalifatus-alma/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése