2015. október 14., szerda

Szíria-Szibéria

Ma is belehúztak féregirtási melóba Szíria felett az orosz-szír légi-vegyespáros gépei.
Napnyugtáig 46 alkalommal mértek csapásokat a terroristafészkekre Aleppo, Idlib, Latakia, Hama és Deir ez-Zor-térségbeli martalócfészkekre.
Roppant súlyosan érinti az IÁ-hóhérait a Jubb al Ahmar melletti zsiványtanyájukat ért kora délutáni orosz légicsapás.
A légicsapás nyomán holdbélivé változott a táj. A célpontkijelölési központ tájékoztatója szerint ott legalább kétszáz lator tanyázhatott.
Tegnap pedig Rakka “isisista” hóhérai számára nyílt alkalom, hogy megtapasztalják a poklot. Ottani bandavezéri fészkükre küldtek a féregirtók egy “szeretetcsomagot”! Valami újfajta tartalommal. Volt is rendesen Alahu Akhbarozás!
Nem tudni, hogy azok jártak-e jobban akik azonnal elparázslottak vagy vagy más szerszámoktó haraptak/harapnak fűbe, vagy azok, akik…
-Merthogy (A RENDSZERVÁLTÓ ÉS RENDSZERVÁLTÁS UTÁNI URAINK-FIGYELEM!) állítólag azon Szíriában “rosszalkodóknak”, akik nem szíriai állampolgárok-és túlélik a megrázkódtatásokat-találtak egy “bűnjóvátételre” alkalmas kis zugot-ÉSZAK-SZIBÉRIÁBAN!
vankor
A Krasznojarszk-krajonban, a Vankor kitermelőhelyen.
Nem is részleteznénk nagyon a dolgokat. A lényeg a sokszor mínusz 60-fok, a rengeteg jegesmedve, és az irdatlan távolság minden lakott emberi településtől.
vankor
A dologról Valentin Vasilescu román tábornok, az otopeni katonai repülőtér egykori helyettes parancsnoka írt a http://lavoixdelalibye.com/?p=26422 -n.
vankor
(Ami a “mieinket” illeti: a térképet elnézve van ott terület bőven! Munkahely is lesz, mert a medvék mindig éhesek, úgyhogy biztosan nagy lehet a fluktuáció is!)
A legfrissebb-de ezidáig meg nem erősített hír szerint-török harckocsizó csapatok lépték át a török-szír határt, Ildib-tartománynál.


http://www.balrad.com/2015/10/14/sziria-sziberia/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése