2015. szeptember 28., hétfő

Tegnap-ENSZ-beli felszólalásának “aláhangolásaként”-Oroszország elnöke kifejtette országa álláspontját Szíriával kapcsolatban.

int
Vlagyimir Putyin egyértelműsítette: Oroszorszás szíriai katonai jelenléte és Szíria kormányának mindenirányú orosz megsegítése az ENSZ Alapokmányának szellemében, a nemzetközi jog alapelveinek tiszteletben tartásával történik.
“Eljárásunk az ENSZ alapelveinek és a nemzetközi jog rendelkezéseinek alapján, azok betartásával, Szíria törvényes és legitim kormányának kérésén alapul. Ilyen eljárásra csakis az érintett ország törvényes kormányának kérésére, vagy az ENSZ BT. felhatalmazása alapján kerülhet sor”-nyilatkozta Vlagyimir Putyin a CBC-televíziós társaság újságírójának, Csarlie Rosenak adott interjújában.
Oroszorsazág elnöke az interjúban kifejtette: “Jelen esetben Oroszország katonai és technikai segítségnyújtása a törvényes szír kormány számára a két ország között érvényben lévő államközi szerződéseknek megfelelően, Szíria törvényes kormányának kérése alapján történik.”
Egy az orosz szíriai jelenlétre vonatkozó kérdésre Vlagyimir Putyin így válaszolt: ” Oroszország katonai felszerelések szállításában, az orosz haditechnikát kezelő szíriai személyzet képzésében, és a szír nép számára nyújtott humanitárius segélyszállítmányok Szíriába történő folyamatos eljuttatásában nyilvánul meg.”
Tartusz szíriai kikötőbe tegnap délután megérkezett az “Admiral Kuznyecov” orosz repülőgéphordozó, és kísérőhajói.
kuznyecov



http://www.balrad.com/index.php/2015/09/28/alaphang/



USRAELnek vége.
A FEDnek vége.
A kazár interkontinentális maffia összeomlott.
Mivel nincs mit vesziteniük,es ott van az atomkofferjuk minden országban bármi lehetséges,es annak az ellenkezője is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése