2015. szeptember 30., szerda

“Munkamegosztás” Maradék-Ukrajnában

Maradék-Ukrajna Dnyepropetrovszk-régiójában is zajlanak az őszi mezőgazdasági betakarítási munkálatok. Amelyekből a “Jobb Szektor” latorbanda is alaposan kiveszi a részét.
Amit pedig a gazdák nem vesznek jónéven. Tekintve, hogy a pribékhorda csak arat. Más egyéb munkálatokból nem vette ki a részét Jaros banditasereglete, viszont a betakarítás munkálatait fölvállalta. Az értékesítéssel sem kell vessződniük a gazdáknak. A dolgoknak ezt a részét is elintézi a Jaros-horda. Természetesen a termény értékesítéséből befolyt összeg elköltésén sem kell töprengeniük a földtulajdonosoknak. Ezt a gondot is leveszi vállukról a zsákmányra éhes martalóchorda.
Íme Maradék-Ukrajna mai munkamegosztásának lényege. A paraszt szántson-vessen-költekezzen, a betakarítás-értékesítés-pénzelköltés gondját viszont “átvállalják a haza védelmezői”!
Az alábbi videon a “munkamegosztás” miatti vita.
Nem világos milyen földön történik a betakarítás. Ukrajnában az amerikai vállalatok több mint 500 ezer hektár földet vettek, a legjobbakat. Kina szintén vásárolt földet vagy 350 ezer hektárt. Lehet ezekről a külföldi tulajdonban lévő földekről folyik a betakarítás és akkor én azt csak üdvözölni tudom. A nemzeti tulajdont a korrupt vezetés eladja, a hon gyermekei meg tiltakozás képpen a termést learatja. Igen a külföldieknek legyen csak fekete lyuk más népek kárára történő terjeszkedés. Magyarországon sem szeretjük még a zseb szerződéseket sem. Itt is azt kéne tenni.

http://www.balrad.com/index.php/2015/09/30/munkamegosztas-maradek-ukrajnaban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése