2015. szeptember 30., szerda

Az orosz légierő megkezdte ténykedését a latorkalifátus szíriai bázisai ellen.

Az első tisztán orosz kivitelezésű légicsapásokat Homszk közelében vitelezték ki.
Jelentések szerint MOSTMÁR TÉNYLEG NEM ÉLETBIZTOSÍTÁS dzsihadistának lenni! Százával pusztultak a hihetetlenül pontos légicsapások által.
A Pentagon szóvivője bejelentette, hogy Ashton Carter amerikai külügyminiszter elrendelte a kommunikációs vonalak azonnali megnyitását.
http://www.balrad.com/index.php/2015/09/30/amikor-mar-allah-sem-segit/
kprf
Az Orosz Kommunista Párt (KPRF) elnöke Gennagyij Zjuganov üdvözölte az orosz légierő tevékenységének kezdetét Szíriában.

A pártelnök kifejezte abbéli óhaját, hogy végre egy széles nemzetközi koalíció jön létre a magát már állammá kikiáltott ISIS terrorszervezet elpusztítására a Közel-Keleten. Gyennagyij Zjuganov emlékeztetett: +Többször figyelmeztettünk, hogy ha Szíriában teret engedünk a terroristáknak, azok rákos sejtekként fognak szétáramlani a világban. A Földközi-tenger térségében, a Himalájában, majd mindenfelé. Ez egy erőszakos, gyilkos szekta. Legyilkolja az embereket csak azért, mert nem tetszik nekik a hitük, nézeteik. Ez egy igazi tragédia az egész bolygó számára. Oroszország rászánta magát a cselekvésre. Milliónyi elüldözött, elmenekült embernek adva meg a reményt, hogy visszatérhessenek hazájukba. Oroszország megsegíti Szíria legitim elnökét és a szír hadsereget, amely immár negyedik éve harcol az ádáz ellenséggel. Ez számunkra egy szent dolog”-nyilatkozta Gannagyij A. Zjuganov.
bom
A KPRF elnöke ugyanakkor emlékeztetett, hogy Oroszország jelenlegi katonai szerepvállalása szárazföldi erők bevetésére nem terjed ki, csak a légierő és rakétacsapatok bevetésére.
A kommunista pártelnök korholta a Oroszország elleni szankciókba belefeledkezett USA-t és Nyugat-Európát.
“Ők továbbra is ellenünk foganatosítanak szankciókat, miközben mi harcolunk azok ellen, akik ŐRÁJUK IS komoly fenyegetést jelentenek!”
G. A. Zjuganov végül kifejtette: “Annak érdekében, hogy a problémáinkat és a kialakult helyzetet hatékonyan tudjuk továbbra is kezelni, elengedhetetlenül szükségünk van egy új gazdasági, pénzügyi, és külpolitikára.”

http://www.balrad.com/index.php/2015/09/30/zjuganov-ez-szamunkra-egy-szent-dolog/


A világ elsőszámú latorállamának külügyminisztere-John Kerry-tajtékozva jajveszékelt Szergej Lavrovnál a Szíriában szerdán megindított orosz légicsapások ellen tegnap.
su
Kerry az ENSZ-közgyűlés általános vitájának keretében hadovált, hogy az orosz légicsapások nem csak az ISIS-t ritkítják, hanem a legfőbb lator által kiképzett és abrakolt egyéb kormányellenes bandákat is.
Hatalmas ajvékolásba kezdett Oroszország akciója miatt az “Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja” (OSDH) nevű szíriai EMIGRÁNS szervezet is! Krokodilkönnyek patakzása közben zokogták el, hogy légicsapások nem csak az IÁ-t érték. A lebombázott célok között az USA által felbujtogatott és abrakolt “mérsékelt” ellenzéki fegyveres bandák, valamint az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet szíriai szárnya, az an-Nuszra Front és a vele szövetséges Ahrar as-Sam ultrakonzervatív iszlamista milícia irányítása alatt álló, ám a legitim szír kormány ellen hadat viselő, vérszomjas banditacsapatok is akadtak.
John Kirby amerikai külügyi szóvivő elismerte, hogy Oroszország előre tájékoztatt az USA bagdadi nagykövetségét, hogy légicsapásokat kezdenek Szíriában, valamint jelezték, hogy az amerikaiak repülőgépei jól teszik, ha elkerülik Szíria légterét. Legalább a légicsapások idején.
http://www.balrad.com/index.php/2015/10/01/nagy-az-ajvek-jajveszek/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése