A migránstömeg lassan kezelhetetlenné válik a hatóságok számára. A bevándorlók szerda reggelre sem hagyták el a Keleti pályaudvar bejárata előtti területet. Ezrednyi migráns terítette be éjszakára a térséget. A “zóna” már nem is létezik.
Az atv tegnap esti hétórás híradójának műsorvezetője “beígért” eseményeket, ami miatt a csatorna ugrásra készen áll a Keletinél, nehogy lemaradjon a balhé kitöréséről.
A Keleti pályaudvar főbejárata továbbra is lezárva. Az utazni szándékozók oldalbejárókon tudnak besurranni a jegypénztárakhoz, illetve a vonatjaikhoz.
A vonatok amúgy jönnek-mennek-migránsok nélkül. Azok továbbra sem utazhatnak-jelen állapotok szerint.
Reggel negyed nyolckor néhányszáz-nyugodtan fogalmazhatunk így-HORDATAG már rákezdett a tegnap este félbehagyott cirkuszolásra. Az aluljáróban még alvó tömeget fölverték, és riasztották őket, hogy csatlakozzanak a “tüntetéshez.” Azok pedig nem voltak restek! Fölkeltek és csatlakoztak. Irdatlan ordibálás, üvöltözés, asszonyi visongás, gyereksírás, tolongás van a Keleti előtt! Aki már látott cigányhordát dúlni, annak lehetnek fogalmai a valós történésekről.
Folyik a tanácskozás, egyelőre nem tudni, hogy mi következik. Jelenleg “nyugalom” van, a rendőrök továbbra is sorfalat állnak.
k1 k2 k3 k4 k5 k6 k7 k8

https://balrad.wordpress.com/2015/09/02/ma-reggeli-helyzetjelentes-a-keleti-frontrol/