2015. szeptember 1., kedd

Kezd pánikolni az EU-agrárszektora

Az Európai Unió mezőgazdasága katasztrofális állapotba került. Olyan katasztrofális állapotba, hogy ma nagy sebtében össze is röffentek az illetékes miniszterek egy villámértekezletre, hogy nagyon alaposan előkészítsék a szeptember hetedikére meghirdetett Brüsszeli rendkívüli értekezletüket.
anyó
A katasztrofális állapotokat az Oroszország elleni szankciósdinak köszönheti a latorszövetség, amelyeta Legfőbb Lator USA sugallmazására vezettek be. De hát alaposan visszanyalt a fagyi! Mert amíg Oroszországban nem lett élelmiszerhiány!-sőt még csak komolyabban vehető élelmiszerár-emelkedés sem, a szankciók hihetetlen károkat okoztak a bevezetőiknek. Olyan nagy károkat, hogy az európai vezető élelmiszergyártó cégek már Angela Merkelt és a német gazdaminisztert zaklatják (mint az ügy érdekében legtöbbet tenni tudókat) hogy vessenek véget a szankciósdinak, és állítsák helyre a jó kapcsolatokat Oroszországgal.
Ma is, tegnap is, meg már hosszú ideje az EU-nyugati részének gazdái demonstráltak. Holnapra-és továbbra is-kilátásba vannak helyezve a gazdademonstrációk, ha az áldatlan állapotok nem lesznek fölszámolva. Őket ugyan nem érdeklik a szankciók, de a zsebük az nagy úr! Nyakukon marad most is egy csomó termény, gyümölcs, meg hús! Véleményük szerint viszont az USA-EU-s szankciósdi Európa mezőgazdaságának az elpusztítását fogja eredményezni! (És még akkor fogalmuk sincs a TTIP-áldásairól! Majd lesz!)
Enrico Brivio az Európai Bizottság mezőgazdasági ügyekben illetékes biztosa ma azzal nyugtatgatta a demonstrálkodó nyugati farmereket, hogy MAJD a hetedikei brüsszeli szeánszon kikerekítenek valami okosságot a katasztrófa elkerülésére. Közben Oroszország-köszöni szépen-jól van.
https://balrad.wordpress.com/2015/09/01/kezd-panikolni-az-eu-agrarszektora/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése