Szakad a cérna dunántúli déli szomszédunknál! A horvát belügyminiszter nemrég közölte: nem képesek több menekültet fogadni!
tov tov1 tov2 tov3 tov4
Ugyan pár napja még azt mondták: az ország rendelkezik elég férőhellyel, hogy ideiglenesen, de akár hosszabb időre is szállást biztosítson a menekülteknek, amíg konkrét intézkedések nem születnek. Minden jel szerint hiba csúszott a horvát matekba. A Sky News legfrissebb képei szerint menekültek százai törték át a kordonokat Tovarnikban, mert megunták a várakozást a transzferre. Nekik rém sietős a dolog, hiszen várja őket Bundesmutti! Kezdődik az Oktoberfest! Azt meg le nem késnék semmi pénzért!

http://www.balrad.com/index.php/2015/09/17/horvat-fejvakaraszas/


Horvátország lezárta a Szerbia felőli határt
A horvát belügyminiszter jelentette be, amit már napközben sejteni lehetett.
A óriási tömegben érkező bevándorlók miatt a horvát belügyminiszer, Ranko Ostojic bejelentette, lezárták a szerb-horvát határ átkelőhelyeit. Szerda reggel óta több, mint 11 ezer menekült érkezett Horvátországba. Az újlaki, principovaci, tovarniki, erdődi és batinai határátkelőhelyet zárták le további intézkedésig- írja a horvát index.hr.
tov1
A horvátok a nap elején még azt mondták, egyelőre még kézben tartják a dolgokat, délután azonban a horvát belügyminiszter bejelentette: Horvátország nem képes több migránst fogadni, erről pedig a Egyesült Nemzetek Szervezetének Menekültügyi Főbiztosságát (UNHCR) és az Európai Uniót is értesítette. Felállították a válságtörzset is. A horvát államfő arra kérte a hadsereget, hogy a kialakult migrációs válság miatt álljon készenlétbe.
A migránsok pedig változatlanul kedvelik Magyarországot. Már fölbukkantak Mohácson-a Duna-árterében átbóklászva-valamint a baranyai határszakaszon illegálisan behatolva ORSZÁGUNK területére. Mintegy félezret kapcsolt le tegnap a rendőrség. Amely rendőrségünk mostmár dúskálhat a fellépési helyszínek között.
Berlinben amúgy zajlik az élet! Lelőttek egy iszlamistát.
Csütörtök délelőtt Berlin Spandau kerületébe hívták ki a rendőröket, ugyanis egy járókelő szemtanúja volt, ahogyan késsel fenyegetnek egy másik embert. Amikor a kiérkező rendőrök kiszálltak a kocsiból és a begorombult arab kan felé közelítettek, az rájuk támadt. Lövésekkel válaszoltak.
A Berlinben már “őshonosnak” tekinthető 41 esztendős Rafik Yussef ismert iszlamista terrorista volt életében. A mentőautóban tegnap kiadta a páráját. Állítólag volt neki nyomkövetője, de azt tegnap reggel “levetette” magáról, és elindult Allah nevében a németeket móresre tanítani.
A német bevándorlási és menekültügyi hivatal elnöke pedig már tegnapelőtt besokallt. Elege lett a migránsáradatból. Fölmondott.
Bundesmutti pedig abszolút hitszegő dolgot cselekedett tegnap. Mármint a “meghívottak” számára hitszegő cselekedetet vitt véghez az autóipari cégek vezérei számára rendezett berlini összeröffeneten.
Fölszólította a sikeres üzletág vezetőit, hogy adjanak munkát a bevándorlóknak! Meg mások is adjanak munkát Bundesmutti vendégeinek.
Pedig a vendégek nem erre számítottak. Kiábrándító napjuk lehetett nekik tegnap. Egy testvért kitikkasztottak a hitetlen germánok, meg munkára akarják őket fogni! Ilyesmiről pedig előzetesen szó nem volt!

http://www.balrad.com/index.php/2015/09/18/europa-iszlam-megszallasa-vigan-tovabb-folytatodik/