2015. augusztus 5., szerda

Donbassz

htk
Donbasszból érkező információk szerint Kijev “megsemmisítő erejű katonai támadásra készül” a térség meghódítása céljából. Ezeket a híreket a népköztársaságok eléggé komolyan veszik, és “készülődnek” a martalóchordák fogadására.
önj1önj
Tegnap este Kijev számára félelmetes kifejezés hangzott el ismét: KATLAN! Merthogy az készülődik újfent, bár információink arról hogy ez hol lesz felállítva?-momentán nincsenek. De a kellékek már összeadódtak.
Sztanyica Luganszkánál tegnap este tíz órakor-vélhetőleg a munkácsi 128-asok-tüzet nyitottak az “Ajdar” bűnbandára. Mintegy három órán keresztül tartott a latoraprítás, amibe a luganszki milicisták éjfélkor “becsatlakoztak”. Miután elcsendesült a csetepaté, a pribékhorda állásai felől kínkeserves jajveszékelés volt hallható a beállt csendben. Az is gyorsan ritkult.
Gorlovkában-legújabb martalócszokás szerint ha leszáll az este-megkezdődik az intenzív latorágyúzás. Így történt ez tegnap este is, és tartott a tüzérségi terror egészen reggel öt óráig.
Donyecket a “Peszkin túli területekről” mára virradóan tanktüzérséggel ágyúzta folyamatosan a valcmanista latorhad. Legalább egy civil halt bele az ostromba.

Makejevkát tegnap késő délután óta ágyúzta a latortüzérség.

“Félhivatalos” információk szerint “valami készülődik” Mariupol környékén. A várostól északkeletre komoly népköztársasági páncélos erőket véltek látni.
https://balrad.wordpress.com/2015/08/05/donbassz-54/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése