Széles Gábor, a Magyar Hírlap tulajdonosa ma reggel saját Facebook-profilján osztotta meg a Nemzetiarcvonal.net cikkét, kifejezvén egyetértését a tömeges bevándorlás azonnali leállításának szükségességével kapcsolatban.
“Érdemes elgondolkodni azon, miből kelnek útra a primitív kannibálok egy olyan országból, ahol azt sem tudják, merre van Európa.”
A cikk szerzője, Balassa Viktor szerint cionista szervezetek szándékosan idézték elő az afrikaiak tömeges Európába vándorlását, hogy ezzel az európai fehér ember génállományát felhígíthassák.
“a nemzetközi zsidósághoz köthető, szélsőséges cionista szervezetek állnak a háttérben. Ők pénzelik a kannibálokat, a szaracén hordákat. […] Az európai országokat pedig lerohanják a vadállatok, akik alig várják, hogy fehér nőkkel és gyermekekkel közösüljenek és szétszaggassák a még meglévő társadalmi normákat.”
Liberális sajtóorgánumok körében általános felháborodást váltott ki a Facebook-poszt, a kritizált személy ugyanis nem illik bele a politikai ellenfeleikről szándékosan kialakított sztereotípiákba. Széles Gábor a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett diplomát, majd az Egyesült Államokban, a Harvard Egyetemen folytatta tanulmányait. Azt követően sikeres politikai és gazdasági karriert futott be. Médiabirodalma tekintélyes részt vállalt a Fidesz 2010-es választási kampányának támogatásából, ami a párt kormányra jutásához vezetett.
A Hír24 szerint “Talán most egy kicsit sikerült túltolni az igazodást a bevándorló-ellenes retorikához.” A 444.hu eközben úgy kommentálta az esetet, hogy “az egyik kormánypárti oligarcha a Nemzeti Arcvonal nevű totál náci honlap cikkét osztotta meg”.
A liberális ellenzék gyakran vádolja a kormányt azzal, hogy az rasszista, és emiatt folytat a korábbinál erőteljesebb retorikát a bevándorlással szemben. Széles Gábor Facebook-posztja most felhívja a politikai ellenfelek figyelmét arra, hogy miközben a kormányt vádolják rasszizmussal, van a Fidesztől jobbra is aktivitás, és ez alatt nem csak a Jobbikot kell érteniük.
Az említett liberális sajtóorgánumok – az Index.hu szerzőivel kiegészülve – korábban nyílt felhívásokat tettek közzé, és arra uszították az embereket, hogy rongálják meg a kormány által kihelyezett óriásplakátokat, melyek felszólítják a Magyarországra érkező bevándorlókat, hogy tartsák be országunk törvényeit, és tartsák tiszteletben a kultúránkat.
Napokkal később az általuk támogatott politikai szervezetek, az “Együtt” és a “Demokratikus Koalíció” aktivistái országos kampány keretében megrongálták az adófizetők pénzén kihelyezett plakátokat. Az akciókért se az “Együtt”, se a “Demokratikus Koalíció” nem vállalta a felelősséget, az elkövetők rendszerint arra hivatkoztak, hogy a szabálysértést magánemberként követték el. A történtek azonban újra felhívták a figyelmet arra, hogy a liberálisok számára problémát jelent, ha a hatóságok be akarják tartatni a törvényeket.
A liberalizmus képviselői általában hívei az úgynevezett “multikulturalizmusnak”. A multikulturalizmus egy a sok bukott ideológia közül; azt hirdeti, hogy a különböző kultúrák képesek megélni egymás mellett, egyetlen társadalomban. Idén májusban a BBC arról számolt be, hogy emberfejeket találtak egy nigériai étterem konyhájában. Az amerikai lap beszámolója szerint az országban ma is előfordul, hogy az éttermekben emberhúst is felszolgálnak, ami a helyi “gazdasági elit” számára fenntartott “specialitás”. A térségi országokban ez még ma, 2015-ben is megtörténik. A BBC riportja szerint az emberfejeket gyakran visszatérő, gazdag vevők rendelésére “szerezték be”.
A liberálisok ennek ellenére továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy az afrikai országokból válogatás nélkül érkező személyek esetében nem merülhet fel, hogy problémát okoznak majd Európában, mert a két eltérő kultúra “békésen elférhet egymás mellett”.

http://hidfo.ru/2015/06/szeles-gabor-rendre-utasitja-a-liberalisokat/