2015. június 16., kedd

Hörög Amerika nyőstényördöge

Az USA nyőstényördöge-az elnöki címre aspiráló bilderbergista Bill Clinton volt elnök asszonya-Hillary Clinton tegnap megtartotta első nyilvános jelölti fröcsögését.
US Secretary of State Hillary Rodham Clinton speaks during a Green Partnership for Growth Event at Landstingetsalen,   the Parliament in Copenhagen, Denmark, on Thursday May 31, 2012.   Clinton arrived in Copenhagen Wednesday on a trip to consult key US allies and partners in Scandinavia on issues ranging from Syria, to the Arctic and the environment. (AP Photo / Saul Loeb, Pool)
Az Obamaki által is futtatott-a hírek szerint egykoron elnök urának kurvafelhajtójaként is ténykedő-ringyó olyan dolgot ígért be ezen első kotkodálásán, hogy ha azt Oroszország elnöke komolyan venné, ennek a sárkányivadéknak már nincs sok hátra ebből a földi létből!
Azt fújtatta Hillary nyőstényördög, hogyha ő az USA elnöke lesz, akkor megerősítve Izraellel a szövetséget, Oszama Bin Laden sorsára juttatja Vlagyimir Putyint.
Ez az elvetemült riherongy már most vette magának a bátorságot, hogy megfenyegesse Oroszország elnökét: NEM CSELEKEDHET AZ USA ELLENÉRE! ÁM HA MÉGIS…!
Obamaki ezt a bolond tyúkot az USA elnöki posztjára mint a legnagyszerűbb jelöltet ajánlotta!
Vélhető, hogy mindkettejük legnagyobb szerencséjére Vlagyimir Putyin tisztában van az elmeállapotukkal, és csak mosolyog és legyint a bolondok hőbörgésén!

Hisz nem tudják mit beszélnek!

https://balrad.wordpress.com/2015/06/16/horog-amerika-nyostenyordoge/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése