2015. március 16., hétfő

Némi kis IMF-től kapott dollárocskával a bugyellárisban Nyalókakirály ma már igen hetykén nyilatkozgatott Kijevben.

Ugyan már lejárt Donbassz különleges státusúvá nyilvánítandó településeinek a kijelölési határideje-amit ugye a “Minszk-2″ megszabott-de sebaj! Ma az erre vonatkozó törvénytervezetet is beérkezetté nyilvánította a Verhovna Rada iktató hivatala.
Valcman pedig fenemód bebátorodva ki is röffentette: CSAKIS A KIJEV SZÁJA-ÍZE SZERINT MEGTARTANDÓ VÁLASZTÁSOK UTÁN kerülhet elfogadásra a törvény. (Nagy és merész lépés volt ez a háború újbóli kirobbantása, és eszkalációja irányába.)
A Rada fasisztái lelkesen ünnepelték Valcmant.
Az “Ukrajna 112″ tévécsatornán ma leadták Anatolis Matiosz latorveszteséglistáját. A jeles úriember a kijevi junta Katonai Ügyészségét dirigálja, amikor éppen nem tévényilatkozik.
ato
A tavaly nyári ilovajszki “csetepatéról” készült számvetést olvasta föl. Eszerint Ilovajszknál 360 lator harapott fúbe, 180 eltűnt, ötszáznál valamivel több megsebesült. Ilovajszknál. A katlanban.
A kijevi hordák ma egyébként igen aktívak voltak Donbasszban. Reggel nyolc óra óta 34 akciójukat rögzítették.
Ágyúzták Gorlovkát és Komunternovot. Peszki-környékéről a donyecki repteret, és Sirokinonál DNR-es felségjeltésekkel kicicomázott tankokkal közelítették a népköztársaságiak állásait. A csel részben bevált. Három milicista elesett a trükk miatt. De három latortank is leolvadt a buliban.
Szpartakot aknavetőzték Valcman bérgyilkosai.
A népköztársaságiak pedig képezik ki az újoncokat, és gyakorlatozgatnak.
https://balrad.wordpress.com/2015/03/16/valcman-nagyot-ugrott-a-haboru-fele/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése