2015. március 13., péntek

Lesz “Mariupoli Katlan”?

Novoazovszkban Alekszandr Zaharcsenko igyekezett “felhomályosítani” Nyalókakirályékat Kijevben. (“Ismeretterjesztő előadását” persze nem csak a kijevi udvarnak szánta!)
Volt egy katlan tavaly nyáron Ilovajszknál. Volt egy katlan már az idén Gyebalcevonál. Úgy tűnik Kijevben ezt a két katlant-ezt a két tragédiát-keveslik. Mindent elkövetnek annak érdekében, hogy legyen egy harmadik is. Rajtunk nem múlik! Mi megcsináljuk Mariupolnál. Javaslom a kijevi uraknak, hogy mielőtt bármit is cselekednek, előtte gondolkodjanak egy kicsit. Ám ha ők a III. katlant választják-el fogják veszíteni az országukat!”-mondta a DNR elnöke Novoazovszkban.
Mindezek tetejébe a “Rosszija 24″ tévécsatorna tegnap esti adásában a DNR szóvivője Gyenyisz Pusilin kifejtette, hogy a “Minszk-2″ szerződésben rögzített egyik lényeges pont kijevi részről való teljesítéséig már csak kevesebb mint 24 óra van hátra (TEGNAP ESTE)!
gyeny
Ez pedig a politikai rendezés alapfeltétele. Tényszerűen: azon települések listáját kellene hogy közzétegye a kijevi udvar ma estig, amelyek különleges státusáról a Verhovna Rada döntött. Erre vonatkozóan a minszki megállapodás március 14.-ét határozta meg. Amennyiben az elkövetkező 24 órában ezt Kijev nem teszi meg, világossá válik a világ számára, hogy a “Minszk-2″ szerződés végrehajtását garantáló Oroszország, Németország és Franciaország eltökéltségét Kijev egyszerűen figyelmen kívül hagyja!-nyilatkozta Gyenyisz Pusilin.
Maradék-Ukrajnában egyébként minden jel szerint beindult a hiénák harca a koncért.
Alekszandr Onyiscsenko, a “Nép Akarata” (van ilyen frakció is!!!) frakció nevében javasolta a Verhovna Radában, hogy az állam ragadja el a hármas állampolgárságú “Benya” Kolomojszkijtól cégét, a “PrivatBank” nevű hiénacéget.
priv
A Rada örömmel ugrott az ötletre, és 2365. sorszám alatt a jövő hétre már műsorra is tűzte a tervezet kitárgyalását. Dnyepropetrovszk Isten tudja jelenleg hol tanyázó ura és parancsolója, latorzászlóaljak bőkezű abrakolója, a véresszájú-hírhedt russzfób Kolomojszkij akár koldussá is válna Maradék-Ukrajnában, ha egy kis pénzmagot már ki nem síbolt volna az országból. Mindenesetre Maradék-Ukrajna béli vállalkozására keresztet vethet! A hiénatársaság szétcibálja!

https://balrad.wordpress.com/2015/03/13/lesz-mariupoli-katlan/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése