"Mit szólsz ahhoz is, hogy volt a Buda Chas botrány, ahol a rendőrök kiszállása előtti éjszakán kilopták az iratokatokat, amire tanúk vannak, aztán utána a Széchényi Bank bebukása, most meg a Hungaria Zrt. pénzügyi cég bukott be? Az elsőnél 100 milliárd, vagy nagyobb összegű károkozásról beszélnek. Akinek 30 milliónál volt a takarékszöveti számláján (magánszemély, cég, alapítvány), az elköszönhet a pénzétől. Persze ezt is az adófizetők pénzéből fizetik ki az erre létrehozott alapból. Az önkormányzatok veszteségét 30 millió felett is állja a kormány persze az adófizetők pénzéből.
A Hungária Zrt.nél max 6 millió Ft-ig fizeti ki a veszteséget az állam az adófizetők pénzéből.
Lehet ez már az, amiről a CIA-s beszélt, hogy a bankok, bróker cégeknél bezárul a kör, és nem tudják folytatni a lufi tevékenységüket, amit először a piramis legalján álló emberek szívnak meg.
Igaz a buda chas és a többi vezetője se fog szerintem egy ejnye bejnyénél több megrovást kapni, ahogy pl. Antal Attila, aki a BKV botrányt követően is egy kicsit ült házi őrizetben, most ismét szabadon garázdálkodik a kamaránál. Na de nagyon durva... ha mi nem fizetnénk valamit, a házunkat, mindenünket elárvereznék...."



http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=8908


Orbán Viktor apósa, feleségének Lévai Anikónak az édesapja, Lévai István állambiztonsági ügynök volt.

Kuruc.Info