Szergej Lavrov orosz külügyminiszter azt reméli, hogy eredményt hoznak a Moszkvában tartott német-francia-orosz megbeszélések és valóban nyugalomhoz vezethetnek Donbasszban.
Oroszország külügyminisztere a müncheni biztonságpolitikai konferencián mondta el véleményét a dicstelen uniós páros ravaszkodási kísérletéről, ahogyan mára virradóan Vlagyimir Putyin orosz államfőt be akarták vinni az erdőbe békeötletnek álcázott bohóckodásukkal.
Hogy mit is szerettek volna kicsikarni Moszkvában? Hát olvassuk csak Nyalókakirály udvartartásának tegnapi közleményét:
A kijevi udvar közleményben tudatta a világgal, hogy a német-francia-ukrán USA-bérenc képviselet a szeptemberi minszki megállapodás betartását szorgalmazza. Nyalókakirály és nyugati patrónusai azonnali tűzszünetre, a külföldi csapatok és nehézfegyverek Donbasszból történő kivonására, az orosz-újorosz határ lezárására és a hadifoglyok elengedésére szólítottak fel. További részleteket nem közöltek a hosszas egyeztetés tartalmáról.
Nos, ha Moszkvába ilyen igények előadása miatt érkezett Putyin elnökhöz Európa két vezető szélhámosa, kész csoda hogy az orosz elnök azonnal ki nem rúgta őket! Márpedig a lógóorrú elsompolygás nem arról tanúskodik, hogy Vlagyimir Putyin rábólintott ravaszdiék és Nyalókakirály-no meg Amerika-közös ötletére!
Udvariasan megvendégelte őket, meghallgatta az orbitális baromságaikat, és hazaküldte aludni a pofátlanokat. Azok meg majd megtelefonálják Nyalókakirálynak, hogy ez a buli ahogy mi elképzeltük!-nem megy!
Szergej Lavrov mai nyilatkozatában pedig ott van a remény: kaptatok egy esélyt még, hogy újragomboljátok a félregombolt nagykabátot.
Mert ugye esély az van! Meg remény is. Általában az hal meg utoljára.

https://balrad.wordpress.com/2015/02/07/szergej-lavrov-meg-nem-fujta-el-a-gyertyat/