2015. február 10., kedd

Folytassa a mílicia..

1-sh-kotel
Donbassz mára virradó éjszakájának történései leginkább a gyjebalcevoi katlan környékére fókuszáltak. (Voltak persze szerte Donbasszban harci cselekmények, ám a fő történések a katlannál zajlottak!)
Mára virradóan Uglegorszk irányából a népköztársasági erők “puhatolózó” támadásokat indítottak (Грозное)Groznoje, (Александровск)Alekszandrovszk és (Красный Пахарь)Krasznyij Pahar irányába. A (Могилa Острaя)Mogila Osztraja domb milicista kézre került az éjjel.
mega
(Новогригоровкa)Novogrigorjovka martalóc megszállói eléggé rémes éjszakán vannak túl. Néhány tucatnyi pribék az éjszakai milicista molesztálásba belealudt. Végleg.
(Луганское)Luhanszkojénál (Логвиново)Logovinovonál és (Нижнеe Лозовоe)Nyizsnyeje Lozovonál ma hajnalra felsorakozott mindenki a népköztársaságiak közül, akinek csak tennivalója lesz a környékben ma.
A LNR északnyugati-fertályán nagy mozgás nem volt mára virradóan. (Новотошковск)Novotoskovszk és (Трехизбенкa)Trehizbenka valcmanista bérgyilkosait készítette föl az éjjel a milicia tüzérsége a keményebb időkre.
Donyecket, Gorlovkát, Makejevkát (és a környéket)-nem szokatlan módon-egész éjjel lőtték Valcman latortüzérei.

A donyecki repülőtér szintén tüzérségi tűz alatt állt.
A Mariupol környéki miliciaéledezés az éjszaka sem lankadt. Az álmatlanságban szenvedő népfelkelők néhány latorposztról elkergették a megszállókat.
https://balrad.wordpress.com/2015/02/10/folytassa-milicia/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése