Csak a természettel összhangban lehetséges a Földön az élet. Minden egyéb más, csak a széllel szemben való erőlködés. Hiábavaló, szenvedéssel jár, és csak a pusztulást hordozza magában. Mint ezek a vegyszerek és vetőmagok, amelyeket a Monsanto http://www.monsanto.hu/ cég állít elő természetellenes úton. Ne akarjunk Istent játszani ezzel a génmódosítgatással ész nélkül, mert bölcsesség nélkül a tudás csak teher lesz a háton.
Hazánkban is megtalálhatóak még ilyen világcégek. Például a Syngenta, amelyről jó, ha tudod, hogy ő sem a magyar gazdák megsegítéséért van. Még, ha úgy csinál akkor sem! http://www3.syngenta.com/country/hu/hu/Pages/fooldal.aspx
Saját magam is tapasztaltam egy ilyen cégnél, hogy a konténer, ahol a permetszereket tartották egy erdős területen lett felállítva. Egyszer csak azt vettük észre, hogy a közvetlen mellette álló fák, körkörösen elkezdtek kiszáradni körülötte. Pedig a legmodernebb tárolórendszerben voltak elhelyezve ezek a veszélyes anyagok. Mégis a kipárolgásaik, a nagy, vastag növényeket tönkre tették.
Ismét láthatjuk példáját, hogy a profit számít jobban bizonyos érdekköröknek, nem az, hogy egy normálisan megőrzött Földön tudjanak élni az emberek. A csőlátásukkal generációk sorsát nehezítik meg így.

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/tudomany/egeszseg/mergez-etelek/344-monsanto-nev-ceg-mergei