2014. november 7., péntek

Harci helyzet Donbasszban

Amint az várható volt Nyalókakirályék esztelen akciói után, a népköztársasági erők is “aktivizálták” magukat.

Donyeck “éli megszokott életét”
Reggel kilenc óra körüli időben a “semmiből” Avgyejevkában termett egy eddig még nem említett létszámú milicista. A megdöbbent latrok soraiban emlékezetes irtást vittek véghez, de még a jelek szerint nem érték be annyival. Avgyejevkában délelőtt 11 órakor is a város utcáin ütik – vágják a valcmanista zsoldosokat. (Túlórázhatnak a haullaházi alkalmazottak!)
Gorlovkánál is indulatba jött a milicia tüzérsége. Az ő dühüket a Majorszkoje mellett fészkelő bérgyilkostüzérség bánta. A tíz órakor kezdődött “Sztálin-orgonás” előadás igencsak megviselte a pribékeket.
Makejevkában szintén utcai harcok robbantak ki.
A gyjebalcsevoi katlan alá reggel óta folytonosan rakja a tüzelőt a milicia. A bent lévő latrok nem panaszkodnak a hidegre!
Novotroickojét “Grad” vetőgépekkel lőtte ma délelőtt a valcmanista csürhe.
Ugyanígy tettek Sztarognatovkával és Bjeluju Kamenykával.
Bergyjanszk környékén pedig megjelentek az “Ukrgaz” feliratú “tartálykocsik”. A népköztársaságiak felderítése szerint az Sz-300 típusú légelhárító rakétakomplexumok telepítése megkezdődött.
Novokalinovoban pánikolnak a bérgyilkosok. Azzal rémítgetik egymást, hogy szellemekként eltűnő mesterlövészek ritkítják őket. Bizonyíték a szellemek létezésére ma délelőtt kilenc latorhulla – mindegyik lőtt sebbel.
A mariupoli repülőtéren zajlik a kézifegyverekkel vívott harc. A városi banditák nem mernek reptéri cimboráik segítségére sietni, azok meg nem bírnak a beszivargott milicistákkal.
Volnovahánál reggel óta heves harcok dúlnak.

http://balrad.wordpress.com/2014/11/07/harci-helyzet-donbasszban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése