Ismét beigazolódott, hogy mekkora népirtás folyik az országban!!! Magyarország jelenleg vezeti az elhalálozási listát a szív és érrendszeri betegségek miatt. Persze ha meggyógyulnánk nem lenne akikbe tömnék azt a sokféle mérgező gyógyszereket!

Mi történt volna a világgal, ha a csendőrség annak idején Dr.Semmelweis Ignác az anyák megmentőjénél, vagy Dr.Szent-Györgyi Albert orvosprofesszornál a C vitamin feltalálójánál egy feljelentés nyomán házkutatást tart és kuruzslónak minősíti őket!

Magyarországon ez történt;

"Dr. Horváth István orvosbiológus prof. úr 40 év kutató munkája eredményeként, melynek során mint az USA tudósaival mint az orosz kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni oltóanyagot.
Erről a 2000-es évek elején már a Duna TV is beszámolt:
Ha engedélyeznék, akkor a szakértők szerint Nobeldíjas találmány lehetne! Ő az egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást megvalósítani. Önmagának azonnal beadta a gyógyszert, amely 100%-ig hozta az elvárt eredményeket nála! Majd ezt követően orvosok sokasága oltotta be ezzel a szerrel magát, akiknél 100%-os eredményt hozott !
Az előző években többször biztatták őt különböző pályázatok útján a magvalósítás reményével, de asztal fiókban maradt az ügy.
100 millió Ft kellene a hivatalos akkreditáláshoz, amit egy 74 éves nyugdíjas sosem képes összeszedni. Egyedül a mindenkori államhatalom képes ennek az anyagi hátterének a biztosításához.
A múlt rendszerben megkérdezték tőle a minisztériumban, hogy miért jó az a hazánknak, ha annyi öreg embernek megmenti az életét !!!!!! Felháborító, hogy ilyen emberek ülhettek a magyar egészségügy vezetőségében.

A hazaszeretetéről;
Annak idején 10 millió dollárt ajánlottak a nyugati gyógyszercégek a találmányért. A közelmúltban 100 millió dolláros ajánlattal keresték meg, amit azzal utasított el, hogy " én egy Magyar ember vagyok, szinte mindent eladtak ebből az országból, de ez a csoda Magyarországé és nem eladó!

Nos, ezt követően ebben az évben Horváth Professzor Úr ismét a minisztériumban járt, és ígéretet kapott Szócska miniszter úrtól a segítséghez. Ezt követő napokban a rendőrség megszállta az idős ember lakását, és a Nobel díjra esedékes világtalálmány kutató professzorától, kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és a komputereit melyeken a találmányainak leírásai vannak. Még aludni sem engedték az öreg tudóst a lakásában.

A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne Magyarországon megmenteni azt a 15 000 embert ,amely évente eltávozik infarktus miatt és meggyógyítani több százezer embert itthon és milliókat külföldön, melyek az érelmeszesedés következményei miatt szenvednek illetve meghalnak.

Amennyiben az ő eljárását Magyarország üzletileg megvalósítaná, képes lenne hazánk akár 100 milliárd dollár valutát hozni nemzetünk asztalára és ezt minden évben. Gondolják csak el, mit jelent ez a magyar nemzet számára. Úgy tűnik, komoly érdekeket sért a magyarság, az emberiség ilyen fokú megsegítése.
Meddig lehet még az ilyesmiket elviselni?"
Utolsó hír, hogy a Professzor Úr ugyan el nem adta a találmányát, de napokon belül egy külföldi országban akkreditálják a találmányát, mint gyógyszert, és akkor indulhatnak a turista buszok, vagy repülőgépek és lehet csatlakozni azok táborához (gondolom én!) akik már
megszabadultak e csodálatos gyógyszer által a világ legalattomosabb betegségétől!

Fontos tudni:

- teljes mértékig megszünteti az érelmeszesedést
- ezáltal az agyi katasztrófákat, amit 90% -ban az agyi érelmeszesedés okoz
- helyre állítja a vérnyomást az erek kitisztításával
- újra indítja nagy százalékban hasnyálmirígy által termelt inzulin nevű hormon termelődését
- a szem hajszálereiben szintén megszünteti a meszesedést
- a harmadik szívinfarktuson átesett ember, akinek élete végéig kellene szedni a szív-és vérnyomáscsökkentő, valamint a vérhígítókat, elhagyta az összes gyógyszert! (orvosilag igazolt eset!)
De lehetne folytatni a sort több oldalon keresztül a hozzáértőknek!
Csakhogy van egy gyógyszer lobbi.... és bizony a patikák polcainak egyrészét ez a szer felszabadítaná!
Na meg az egészségügyben a várólista nem ezért lett kialakítva annak idején, hogy a nemzet tovább éljen!
De ha kiszámítjuk, mennyi hasznot lenne képes hajtani ez a gyógyszer ennek az országnak, akkor vissza lehetne hozni nyugodtan 60 évre a nyugdíjakat és a mi nyugdíjasaink mehetnének évente Németországba és Svájcba kirándulni egy élet munkájának jutalmául!
Jó lenne, ha a közgazdászaink a saját fizetésükön túl képesek lennének számolni, mert ez a szer nem az " itt a piros-hol a piros"! Hanem kihúzhatná az országot pár év alatt a teljes adósságából!


Üdvözlettel:

Torma Lívia