2014. július 19., szombat

“Taktikát váltunk”-hördült fel Valcman Nyalókakirály a maláj repülőgép lelövése utáni örömében.

Ezt a taktikaváltást a kijevi latorhatalom feje nem politikai taktikájának változására értette, hanem a jelek szerint a donbasszi oroszirtó hadjáratának eddigi gyakorlatára.
A “B”-terv alapja az volt, hogy latorhordája kereste a milicistákat, hogy harcba bocsátkozzon velük. Közben – járulékos tevékenységképpen – válogatás nélkül irtották a civil lakosságot.
A “B”-ter látványosan összeomlott. Dél-Donbasszt feladni kényszerült a banditasereglet. Kijevben is megjelent a NATO – latorszövetség még több “operativ tanácsadója” – és megváltozott a zömmel még mindig bérgyilkosokból verbuválódott latorhorda Észak-donbasszi “harci taktikája”!
Elsődleges cél immáron a polgári lakosság legyilkolása, “járulékos tevékenység” gyanánt pedig ha a civilmészárló munkálkodásuk közepette megjelennek az önvédelmisek, akkor a zsoldosok elfuttukban megpróbálnak visszalőni.
Ez tehát Valcman Nyalókakirály új taktikájának a lényege. Minél több civilt legyilkolni Donbasszban, hogy a milicistáknak ne legyen mit védelmezni.
Az “Új Taktika” első akciónapjának “örömteli kijevi mérlege” 49 donbasszi civil halála. Csak Luhanszk környékén. A kezdetek-kezdetén.
tak
Ám ha elsajátitják és tovább csiszolgatják a taktika részelemeit, lesz az ezer is/nap! Minden kezdet nehéz! De majd belejönnek a fijúk, és el fogják érni a kivánt hatást!
Ha pedig a milicisták megtalálnák az Új Taktika ellenszerét, az kész nyereség lenne az udvarnak. Tekintélyes summát lehetne megtakaritani a zsoldon. Döglött zsoldosnak nem kell fizetni! Ha pedig minden kilőtt zsoldos legalább kettő legyilkolt oroszt eredményez Donbasszban – hát az már tiszta nyereség!
A kilőtt bérgyilkosok helyére akad utánpótlás bőven, a munkanélkülivé tett, lenyomoritott, behülyitett és félrevezetett ukránok tömegeiből. Mert ugye a hiteleket valamiből törleszteni is kell, meg hát ott van az asszony, a gyerek – szóval a család. Akikről gondoskodni kell!
Jah! Hogy Donbasszban is vannak családok? Legyilkolandók?
HÁT AZOK OROSZOK! MIT KERESNEK AZOK UKRAJNÁBAN?! AZ ŐSI SZENT FÖLDÖN?!


https://balrad.wordpress.com/2014/07/19/megujult-a-valcmani-taktika/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése