2014. július 19., szombat

Hamarosan eljön a perek ideje (is)...

Hamarosan eljön a perek ideje (is)...Nem csak a deviza-hiteles pereké, de az ukrajnai és palesztin népirtási pereké is. A látszólag "meggyengült" nyugat, összpontosított támadásokat hajt végre minden lehetséges fronton. Ukrajnában a jól megszokott módszer szerint próbál kiprovokálni "indokolt" beavatkozást, de nehéz lenne "nem párhuzamot vonni" a maláj "utasszállító" és a "dél-koreai utasszállítónak nevezett és álcázott kémrepülőgép" esetével (1983. szeptember 1., de talán nem halottakat szállítva, mint a maláj gépnél sejlik). A fősodratú média természetesen ferdít: "nemzetközi légi folyosóban haladt" (HVG vs. Hídfő). Arra már gondolni sem szabad, hogy "esetleg" Putyin gépét akarták lelőni, mert ezesetben egyetlen államfő, politikus sem lesz biztonságban. Az idő haladtával egyre jobban eldurvul a helyzet, bár a "nyugat" eddig sem tartotta be a maga gyártotta egyezményeket, rendelkezéseket (népirtások, Genfi Egyezmény, tiltott tömegpusztító fegyverek, civil lakosság elleni támadások, vegyi -és biológiai fegyverek bevetése, stb.). Ilyen a lengyel ukrajnai "beavatkozás" is, amelynek célja, hogy az eltávolított és lemészárolt lengyel Lech Kaczyński-kormány helyett, az USA, EU, Izrael, Oroszország által Lengyelország élére ültetett bábkormány, az 1954-óta Ukrajnához csatolt orosz területek és lakossága ellen folytathasson (ENSZ határozati törvényesség ellenére), NATO égisz alatt, elég súlyos következményeket produkáló "álháborút". Ez utóbbi, a "nemzetközi összefogás" és Oroszország "segítsége" mellett, először Ukrajnát, majd Kelet-Európát fogja, szétmorzsolni, likvidálni, mert Donyeczk és Luhanszk népe már most is egyre jobban fogy, de hamarosan a kelet-európai is még jobban. A lelőtt malajziai repülőgép katasztrófája csak azt a cél szolgálta, hogy Oroszország beszüntesse a milíciák fegyverutánpótlását.


Nem árt tudni, hogy a Putyin elleni merénylet feltételezése mit indíthat el. Minden országnak megvan a saját maffiája, amely feje általában a mindenkori kormány erős embere vagy elnöke. Az orosz maffia a peresztrojka után megerősödött a nagy létszámban szélnek eresztett specnaz különítményesek tevékenysége miatt. Nem egészen három hét alatt "ették meg" az olasz maffiát, majd az összes többit, a "félelmetes" japán jakuzát, a kínai triádokat, vagy az amerikai maffiákat. Ezek a csoportok mindenkor együttműködnek a kormányaik titkosszolgálataival. Már J.F. Kennedy merénylete esetén is kizárt volt, hogy "idegen", más országbeli követhessen el merényletet, kivéve Izraelt. Ez minden esetben "belső munka", és ha a legfelsőbb irányítás nem ad rá felhatalmazást, kizárt, hogy "külsősnek" lehetőséget biztosítanának erre. A "politikus bűnözők" jobban vigyáznak egymásra, mint a saját családjukra, mert ez az "életbiztosításuk". Továbbá, nem szabad megfeledkezni a műholdas megfigyelésről sem. Ezerszám keringenek katonai és egyéb rendeltetéssel is bíró műholdak többek közt Ukrajna felett is. Kizárt, hogy ne látta volna több is, honnan indították a Buk-M1-es rakétát a malajziai gép ellen, de "ilyen" esetekben senki sem akar tudni semmiről, miközben a légy potrohán is kifigyelik a kelést.


Mindezeket csak azért foglaltam röviden össze, mert az őszre-télre tervezett háború indításának kiprovokálásában fontos szerepet játszik az "előkészítés". Gyakorlatilag "egy-két jól ismert nemzettől" eltekintve senki sem akar háborúzni (azok is másokéval szeretik verni a csalánt), kivéve a világ bábkormányait. A nevezett "kormányok" vagy azért akarnak háborút, mert a fegyverkezésből, szervkereskedelemből húznak hasznot, mint "vállalat", vagy azért mert a rájuk gyakorolt nyomás miatt úsznak az árral, és ehhez a csalással megtévesztéssel megszerzett "demokratikus népi támogatást" használják hivatkozási alapnak. Viszont minden "ilyen kormány" jól tudja, hogy a "támogatásuk" még pénzzel, rablási és gyilkolási lehetőségek biztosításával is csak - felhasználva az etnikai és vallási ellentéteket - mindössze 20-50% lehet. És "50%-os a betervezett "veszteség" is, " kb. 25-75% arányú megoszlásban a gyilkolásra hajlandók és a védtelenek arányaiban. Vagyis hozzávetőleg akkora mértékben, mint amennyit "létszámcsökkentésként" az ENSZ 2010. szeptemberi jelentése előírt, de a 2050-es dátumhoz nem feltétlenül kell ragaszkodni, mert a vállalatokat képviselő pénzemberek közötti harc üteme is gyorsul.

A Közel-Keleten sem véletlenül lángolt fel a kazár-zsidó - palesztin ellentét, bár ott is "érnie kell" a helyzetnek. Ahhoz, hogy az ISIS kellően megerősödjön, még "kell egy kis idő". Gáza elfoglalása esetleg beindíthatja a közel-keleti háborút, de az időzítés itt is fontos, el kell húzni még egy "kicsit", mert a deviza-hitelesek kárrendezése is ezért őszre datált. Egybe kell esnie, vagy kis időtávolságra kell lennie az ukrajnai összpontosított támadástól, mert csak így terelhető el Nyugat-Európa figyelme érintettség okán Kelet-Európáról, saját veszélyeztetettségük miatt. Az ISIS szándékos létrehozása és Európa elleni veszélyforrássá tétele lehetővé teszi Európa térképének és lélekszámának "átrendezését". A már régen betervezett, de újra és újra jelentkező "tervmódosítások" miatt elhúzódó "Grand Chess" játszma még nem ért véget a "vállalatok" között. Aki csak országokat lát, nem látja a fától az erdőt.


Az "ország megnevezés" csak arra szolgál, hogy az adott kormány és sleppje jobbik esetben rendelkezzen egy hatalmát biztosító zsoldoshadsereggel és adózó réteggel, ami a " " hazudott struktúrában csak virtuálisan létezik. Rosszabbik esetben olyan bábkormányok irányítanak papíron, amelyeknek már nincs támogatottsága, és idegen megszálló haderő biztosítja hatalmukat egy számukra fenntartott, "őrző-védő magánhadsereggel" kiegészítve. Az elnevezésük sokféle, de általában "terrorista elhárítás" néven futnak, sok esetben mellé vagy hozzárendelve az idegenből vezérelt titkosszolgálatokat is. A "Grand Chess" tábláján csak gigászi konzorciumok szerepelnek. Egy-egy bábú "életerejét" saját "országvállalatának" ereje, hatalmasságainak összefogási képessége határozza meg. A tábla, a csatatér megtisztítása az "apróbb szeméttől", még folyamatban van, és ez "zavarja a tiszteket", de a megmaradt "gyalogok" mozgását is. Számunkra a legnagyobb problémát az jelenti, hogy a lakosságnak, a békésen éldegélő, esetleg egy kicsit tüntetgető népnek, nem osztottak lapot. A filozófia egyszerű: harcolj a téged kifosztó, megosztó és meggyilkoló, esetleg halálba küldők érdekei védelmében, hogy a harcban rabszolgatartóidat "megvédve" gyermekeid, rokonaid, barátaid rabszolgák lehessenek...

Ki kell térni még egy "helyi érdekeltségű" kérdéskörre is. A "magyar gazdaságpolitika" sohasem volt önálló az elmúlt 70 évben, még ha egyesek ezt is gondolják, ahogy az Orbán-kormányé sem. Ez utóbbi "gyarmati kormányzat", nevében hordozza korlátait. Nem hozhat olyan rendelkezéseket amelyek ne szolgálnák az általános elégedetlenkedés kiváltását vagy az ország még nagyobb szintű lerombolását, elnéptelenítését és kifosztását. Abban nem tévednek egyesek, hogy az Orbán-kormány támogatottságát módszeresen lebontják, és abban sem, hogy a szintén támogatottság nélküli DK-ba terelgetnek, de... a "keleti orientáltság" ez esetben azt fogja jelenteni, hogy művi úton kitermelt kőkemény áligazságok hangoztatásával az ukrajnai Jobb Szektor nacionalistáihoz, fasisztáihoz fogják hasonlítani és kötni a magyar nemzeti mozgalmakat. Ukrajna, ahogy Kelet-Európa országai, szétverésre, elfoglalásra és halálra vannak ítélve. Az a média, amelyik most Donyczkről, Luhanszkról hazudozik, előtte rólunk hazudott, és Ukrajna szétverésével párhuzamosan már rólunk is fog, mert zsidóéknál mindenki, aki népét védi terrorista, fasiszta, náci. Ehhez csak a "bűnös népnek" (bűnben fogant), a "gyűlölet népének" van joga (szerintük).


"Minden út Rómába vezet", vagyis a vállalati érdekekhez, bár igen érdekes cégbejegyzéseket lehet találni a DnB portálján is, amely több, mint 130 millió céget, adataikat és pénzügyi mozgásaikat, mérlegeiket tartja nyilván. http://www.dnb.com/
Miután a Magyarország nevű cég kaliforniai bejegyzéséről már eddig is tudtunk, még mindig tudnak érdekességekkel szolgálni kifosztóink: Bíróságok
Kétségtelen, hogy sok "Kúria" található országszerte, de a Markó utca 16-ban csak egy: Kúria
Kérdés, hogy a "törzsvendégek" milyen kedvezményeket kapnak a "cég" ajándékaként"...
A részletes mérlegadatokért már fizetni kell, ahogy a deviza-hiteles pereinket sem tudja senki ingyen felvállalni, de biztos, hogy tapsolni fognak örömükben azok az adósok, akiknek a duplájára, de nem ritka, esetenként több, mint az ötszörösére felpumpált deviza-hiteléből "akár" 1 millió forintot is "jóváírhatnak".
Szintén nem kártalanítják a már kilakoltatottakat, hacsak, mint az előbb említettek, nem perelnek. A perekben érdemi képviseletet ellátni tudni akaró, és képes ügyvédet nehéz találni. Megfizetni még nehezebb. Aki azt szeretné, hogy a pere még elinduljon ősz előtt, jobban teszi, ha perel, mert szeptemberben, EU-s és osztrák pénzintézetek érdekei szerint már lehet, hogy nem fog az üzemanyag és fűtési költségek drasztikus emelkedése miatt. De mindenképp jobb, ha perel, mert a bíróságok nem jogképesek, még jobban jog-képtelenebb maga az államnak nevezett, önjelölt, illegitim, népi felhatalmazás nélküli gyarmati bábkormány és jogalap nélkül létrehozott erőszakszervei.


Az előbbiekben felsoroltak természetesen nem fognak automatikusan megszűnni, ahogy a deviza-hiteles és egyéb banki "túlkapások" elleni fellépést sem teszi meg helyettünk senki, de elvárják tőlünk. Védelmünkben csak saját magunkra számíthatunk, vagy nézhetjük élőben azokat a képeket, amelyeket Kelet -és Dél-Ukrajnából, Palesztinából nap mint nap láthatunk, mert ezt a sorsot szánták nekünk is, de azoknak is, akik vakon, de legalábbis béna tétlenséggel szemlélik az eseményeket. A "katonanemzeteket" még nem merik megtámadni, mert nincs használható és harcolni hajlandó haderő. Nem szabad elfelejteni, hogy a féreghad ereje abban rejlik, hogy megtévesztik az "embereket", és saját érdekeik megvalósítása miatt generálnak ütköző felületeket. Minél butább, minél fanatizálhatóbb egy népcsoport, annál könnyebb téveszméket elültetni bennük. Az ukrajnai Jobb Szektor erre is jó példa, de arra is, hogy milyen módszerekkel tud "mészárszékre" küldeni nemzetiszocialistákat egy rasszista, fajgyűlölő kazár-zsidó kormány az eszközökben és módszerekben nem válogatva. Valcman-Porosenkó bizonyítja, hogy milyen jól megfér a talmudi felfogás a nácizmussal, hisz a szülő atyja...

/Tulok/

(Akinek banki problémája van, még időben vegye fel a kapcsolatot a TEMPO Párttal, vagy a Székesfehérvári Jogsegély Szolgálattal: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése