2014. július 25., péntek

Menekülnek a patkányok a süllyedő hajóról

Ukrajna atlantista puccsal pozícióba helyezett miniszterelnöke bejelentette lemondását. Arszenyij Jacenyuk közölte a Verhovna Rada képviselőivel, hogy lemond Ukrajna miniszterelnöki posztjáról.   
A jellegzetes galíciai díszpéldány bzonyára kap még szerepet a későbbiekben... 
„Annak kapcsán jelentem be a lemondásomat, hogy összeomlott a koalíció, és mert blokkolják kormányunk kezdeményezéseit” – mondta a csütörtök esti ülésen.
Olekszandr Turcsinov házelnök megkérte az Ütés és a Szabadság pártot, tegyenek javaslatot az úgynevezett technikai miniszterelnök jelölésére.
A közelgő parlamenti választások miatt már megkezdődött a különböző pártok helyezkedése, a jelenlegi parlamenti pártok (melyek kihátráltak a báb-miniszterelnök mögül) taktikázása ennek tudható be. Az új parlament összetételével kapcsoldban pedig aligha lehetnek kétségeink, mivel a nem atlatista álláspontot képviselő, ám jelentős támogatottságú kommunista párt képviselőit fizikailag is inzultus éri a Verhovna Rada épületében, így várható, hogy ellehetetlenítik a sikeres szereplésüket a választás során.
Mindazonáltal a(z eddig) tízezer halottért egyszer bizony majd felelnie kell valakiknek, legyen akár atlantista báb, vagy hasznos idióta.


http://www.hidfo.net/2014/07/25/menekulnek-patkanyok-sullyedo-hajorol


Ime a kijevi “elit”! Maradék-Ukrajna uralói. A vidéki helytartók nélkül természetesen.


A. Kogan                       A. Bakaj                   P. Valcman

J. Kapctelman                V. Etinzon                   O. Frotman 

https://balrad.wordpress.com/2014/07/25/szlava-ukrajinye/



Nyalókakirály hangulata nem igen dobódhatott fel július 20-án. Eléje toltak ugyanis egy összesitő jelentést. (Úgy néz ki, hogy hetente adják tudtára Valcmannak: nagyon fogy a latorhad!
jel

A jelentés szerint 2014 július 14-17 közötti öt napban katasztrofális mértékben dezertáltak Donbasszba küldött hordájának zsoldosai.
A donbasszi gyilkolászásra vezényelt latorhad dezertálási aránya 47 százalékra nőtt az előző hét megpattanóihoz képest. Ezekről a zsoldosokról tudják, hogy dezertáltak.
Ugyancsak 47 százalékkal nőtt ugyanezen időszak alatt az eltűnt zsoldosok száma. Az előző heti jelentésben az eltűntekként nyilvántartottak száma akkor 10 százalékot kóstált.
A Donbasszban folytatott oroszirtás költségeit már olyan nehezen tudja előteremteni a “végrehajtó” Jacenyjuk klán, hogy tegnap föl is mondtak. Az “Udar” és a “Szvobada” ugyanis követelte a Radától, hogy még több pénzt a gyilkolászásra. Jacenyjukék meg kinyögték, hogy nincs több pénz! Sőt! Egyre kevesebb van! És még kevesebb lesz!
Erre aztán az oroszvérre leginkább szomjúhozó két másik hiénaklán megvonta támogatását a Jacenyjuk adminisztrációtól.
Úgyhogy Ukrajnában “parlamenti választások” lesznek!
http://balrad.wordpress.com/2014/07/25/romlik-a-kijevi-hangulat-sok-a-dezertor/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése