2014. július 5., szombat

Még lélegzett, mikor felgyújtották az elrabolt palesztin fiút

Halálra égették azt a palesztin tizenévest, akinek holttestére kedden találtak rá Jeruzsálem erdős részén – vált ismertté a boncolási jegyzőkönyvből szombaton.
Abdel-Gani al-Ovajvi palesztin főügyész közölte, hogy “a 16 éves fiatal testének 90 százaléka megégett. A boncolás eredménye azt mutatja, hogy még lélegzett, amikor felgyújtották, és égési sérülések, azok következményei okozták halálát.”
Pénteken radikális palesztin fiatalok és az izraeli biztonsági erők közötti összetűzések kísérték Jeruzsálemben a hét elején elrabolt és megölt palesztin tizenéves temetését. A feszültség szombaton sem csillapodott a térségben: palesztin szélsőségesek a Gáza-övezetből legkevesebb 10 rakétát lőttek ki izraeli területekre. Egy izraeli katona könnyebb sebesülést szenvedett, infrastrukturális károk keletkeztek – közölte szombaton az izraeli hadsereg, amely az éjszaka folyamán számos légicsapást hajtott végre a Hamasz radikális palesztin szervezet állásaira az övezetben.
A palesztin fiatalt otthona közeléből rabolták el. A palesztinok szerint izraeli szélsőségesek ölték meg kedd hajnalban, bosszúból a június 12-én elrabolt és meggyilkolt három izraeli fiatalért. Az izraeli rendőrség közölte, hogy folyik a vizsgálat a fiú halála ügyében, még nem tudták megállapítani, ki és miért ölte meg őt.-irja a ma.hu
mar
Az alábbi kép valós cselekményt ábrázol. Hol? Mikor?-nem tudjuk.
A kisérőszövege szerint egy fiatal palesztin gyerek vetődött zsidó telepesek közé.
Его нашли позже, убитым и сожженным.
” они назвали это местью за убийство трех переселенцев неизвестными людьми”.
“Ők úgy tartják (mármint a zsidók) hogy minden halottjukért meg kell ölni három embert!”
(Értelemszerűen a meggyilkolt zsidóért kell…)
Hogy ez a kép összefüggésben lehet-e a fenti esettel-nem tudjuk.
Persze lehet fintorogni.



http://balrad.wordpress.com/2014/07/05/meg-lelegzett-mikor-felgyujtottak-az-elrabolt-palesztin-fiut/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése