2014. július 26., szombat

A népirtás kiváló módszere: a polgárháború!

Valcman Nyalókakirály zsoldoshordája nagyon erőltetné, hogy valamilyen módon a Donyecket védő népfelkelők hátába kerülhessenek.
A legutóbbi erőlködés eredménye: közel háromszáz lator harapott fűbe!

De semmi gond Kijevben! Beindult a mozgósitás gépezete, és a munkanélkülivé váltak seregeiből bőven tudják pótolni a kiirtott kalandorsereget.
A népirtásnak ez is egyik igen hatásos módja.

http://balrad.wordpress.com/2014/07/26/a-nepirtas-kivalo-modszere-a-polgarhaboru/


Tegnap késő délután mindössze egy egy kilométer átmérőjű gyűrűre zárta a csapdát a népi milicia a körbezárt 25; 72; és 79. légiszállitású valcmanista dandárok sakálcsapatai körűl.
Csak az orosz államhatár felől nincsenek miliicisták. Az éjszaka ezt ki is használta 75 észheztért lator, és átsunnyogtak orosz területre, ahol megadták magukat az orosz határőrizeti szerveknek.
Marinovkából egy puskalövés nélkül takarodott ki a bűnbanda. Most, hogy közel a vég, már szinte nyájaskodtak a helyi lakossággal, akik ezt valahogy nem viszonozták. A “Marinovka” határátkelő is a miliciák kezére került.
A harminc kilométerrel távolabb, és egy héttel korábban még magukat diadalmas hóditókként ünnepeltető és kegyetlenkedő horda mintegy kétezer egyede lesi rettegve a rájuk meredező tankok ágyúcsöveit. A tudósitást tevő szerint “dunkerqei-viszonyok” uralkodnak. A milicisták mintha arra várnának, hogy “menjetek már ti nyomorultak Oroszországba”.
hat
Néhány helyi latorparancsnok azonban fél az oroszországi felelősségrevonástól, mert tegnap bizonyithatóan átlövettek legalább 55 alkalommal orosz területre.
A “katlan” – oroszul a “Kотла” -alatt kezdik éleszteni a tüzet

https://balrad.wordpress.com/2014/07/26/melegszik-a-katlan/


Azért senki ne gondolja, hogy minden áldozat nélkül, könnyed ebéd előtti mezei séta során terelgették az önvédelmisek a “katlanba” a valcmanista pribékeket! Kozsevnyjánál “megdolgoztak” a latorhorda összetereléséért. Ára is lett neki-amit megfizettek.
Btc99SWIMAAkpXC
Ebbe a katlanba lett beszoritva a 25; 72; és a 79. dendár zöme, valamint két hirhedett latorzászlóalj, a “Dnyepr” és a “Galicia” maradék állománya.
Egyetlen menekülési irányuk az életben maradásra-Oroszország! Mögöttük a temető várja őket!
Ezzel tisztában vannak a zsoldosok is. Pánikban telefonálgatnak minden felé segitség után-de az nincs!
Elemzők szerint döntő hatással lehet a katlan felmorzsolása az ATO-ra! Ma reggeli jelentések szerint közel ötezer bérgyilkos pánikol a katlanban.
Viszont hétvége van. Holnap hajnalig van idejük a bátrabbaknak Oroszországba menekülni a biztos pusztulás elől.
https://balrad.wordpress.com/2014/07/27/tereles-a-katlanba-donbasszban/

Hullanak a fejek - a déli offenzíva összeomlásának hatásai

Három tábornokot, és több magas rangú tisztet állítanak bíróság elé hazaárulás vádjával Ukrajnában. Az okok között a Külföldi Hírszerző Szolgálat vezetője, Nyikolaj Malomuz arra utalt, hogy ezek az emberek valószínűleg pénzt kaptak azért, hogy szabotálják a hadmozdulatokat. Erre bizonyíték nincs, az eljárás dolga lesz kideríteni, hogy a vád helytálló-e, - illetve azt kivizsgálni, hogy ezek a tisztek egyszerűen csak alkalmatlanok voltak-e a feladat kivitelezésére. Azonnal kibújt a szög a zsákból, mikor a hírszerzés vezetője megemlítette - mintegy mellékesként - hogy az emberek felelősöket követelnek négy alakulat, a 79-es, 72-es, 24-es és a 45 ös brigádok komplett elvesztéséért. Ezek teljesen megsemmisültek, illetve a 79-esek maradékai utóvédharcokat vívnak a déli karom bezárult zsákjában.
A 79-esek elhagyott tankja...
Eközben megdöbbentő adatok is napvilágra kerültek, és emiatt szintén valakinek felelnie kell majd az ukrán oldalon. Az elmúlt egy hét alatt 1344 ember halt meg, vagy tűnt el harci körülmények között. Ezzel szemben az előző héten 340 volt ez a szám. A dezertálók száma is jelentősen megnövekedett. Az elmúlt héten 3473 főre nőtt azok száma, akik átálltak, megadták magukat vagy megszöktek a seregből. Ez a szám előtte héten 1847 fő volt.
Eközben északon a hadsereg folytatja a lakosság bombázását Luganszkban és a környező falvakban. Északon a milícia ellenlökéseket hajtott végre, hogy megpróbálja hátrább tolni a hadsereget a várostól. Délen, a Donyeck melletti harcokban a milícia a város nyugati oldalán előretörést hajtott végre, és vagy 30 kilométert nyomult előre, több települést felszabadítva a hadsereg alól, miközben a hadsereg a várost lövi. Ha ez a hadmozdulat meg tud erősödni, akkor egy keleti irányú átkarolással jelentős ukrán erőket tudnak újra bekeríteni Donyeck alatt. A milícia hadmozdulatai arra utalnak, hogy megkezdte a zsákba beszorult alakulatok maradékainak felszámolását is. Itt Grad rakétás egységekkel, tüzérséggel lövik a hadsereg maradékait, akik jelentették, hogy élelmük elfogyott, lőszerük fogyóban. Már az ukrán újságok írják a telefonon hazatelefonáló katonák kéréseit, hogy segítsenek rajtuk, mert az a hír járja, hogy a milícia nem ejt foglyokat. Nem merik megadni magukat, és nincs hova menekülni. A zsák száját már 30 kilométer mélyen lezárta a milícia, így kitörni is lehetetlen. A milícia vezetése szerint egy héten belül befejezik a hadműveletet. Tovább nem tud kitartani élelem nélkül a hadsereg maradéka. Eközben újabb 2 repülőgép lelövését erősítették meg ebben a térségben.

http://www.hidfo.net/2014/07/26/hullanak-fejek-deli-offenziva-osszeomlasanak-hatasai


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése