Az ENSZ menekültügyi hivatala arra kéri Magyarországot, hogy hajtsa végre azt a migrációs tervet, amit nemrég szabadkőműves páholyok fogalmaztak meg egy közös nyilatkozatban.
Az ENSZ menekültügyi szervezete (UNHCR) február 16-án egy kritikus hangvételű közleményt adott ki a magyar kormány bevándorláspolitikájával kapcsolatban, melyben felszólítja Magyarországot a határellenőrzés eltörlésére, a migránsok korlátlan beengedésére, és a tömeges bevándorlást segítő szervezetek szabad működésének garantálására – írja az Index.hu, szélsőségesen liberális hírportál. Az UNHCR közleményéből kiderült; amellett, hogy az ENSZ megpróbál durván beavatkozni a magyar belügyekbe, már nem csak korábban hozott intézkedések visszavonását követeli, hanem előzetesen tiltakozik egy olyan törvényjavaslat ellen is, amit még nem fogadott el az országgyűlés.
“Az elmúlt hetekben az UNHCR azt tapasztalta, hogy a magyar hatóságok naponta átlagosan mindössze két menedékkérőt engednek belépni az országba a szerb-magyar határ mentén található két úgynevezett tranzit zónán keresztül. Miután azokat a menedékkérőket pedig, akik a pengés drót határkerítésen át próbálnak meg bejutni az országba, automatikusan visszaviszik a határ túloldalára, Magyarország gyakorlatilag bezárta a határait […] egyértelműen megszegve a nemzetközi és az európai uniós jogból fakadó kötelezettségeit”írták.
Az ENSZ menekültügyi hivatalnának közleményéből kiderül, hogy a nemzetközi szervezet a határellenőrzés eltörlését várja el Magyarországtól, emellett követeli, hogy a százmilliós külföldi támogatásokból működő szervezetek tovább folytathassák a migráció szervezését Magyarországon és az Európai Unióban.
“Az UNHCR sürgeti Magyarországnak, mint az EU egyik tagállamának a kormányát, hogy biztosítsa a nemzetközi védelmet kereső emberek számára a belépést az ország területére” – áll a közleményben.
A fenti közlemény tartalma lényegében megegyezik annak a közös nyilatkozatnak a tartalmával, amit európai szabadkőműves páholyok írtak alá 2015. szeptemberében a tömeges bevándorlással kapcsolatban. A francia Médias-Presse által közölt nyilatkozatban a szekták felszólították az Európai Unió vezetőit, hogy korlátozás nélkül engedjenek be minden közel-keleti és afrikai migránst, aki be akar lépni az EU területére.

http://www.hidfo.ru/2018/02/az-ensz-rakenyszeritene-magyarorszagra-a-szabadkomuvesek-migracios-tervet/