2017. február 2., csütörtök

Kamu az egész

A média propagandával idézi elő és támogatja a legszörnyűbb háborús bűnöket és fedezi az uszítókat. Azokat pedig, akik leleplezéssel veszélyeztetik az ügyködésüket, azokat "összeesküvés-hívőnek" bélyegzik meg, hiteltelenítik el, üldözik el a közéletből, zárják ki a nyilvánosságból.
Forrás: www.kla.tv/9869

"AZ ELKÖVETKEZŐ NAPOK"
A NATO-főtitkár szerint (Szaddám) Oroszország vegyi fegyvert vethet be - német lapértesülés
Jens Stoltenberg NATO-főtitkár vasárnap a Welt am Sonntag című német lapban megjelent interjú szerint kijelentette, hogy (Szaddám) Oroszország vegyi fegyvereket vethet be (a kurdisztáni) az ukrajnai inváziót követően, és egy ilyen lépés háborús bűncselekmény lenne.
"Az elmúlt napokban abszurd állításokat hallottunk vegyi és biológiai fegyverek laboratóriumairól" - idézte Stoltenberget a Welt am Sonntag, hozzátéve, hogy (Szaddám) a Kreml hamis ürügyeket talál ki annak igazolására, ami nem igazolható.
"Most, hogy ezek a hamis állítások elhangzottak, ébernek kell maradnunk, mert lehetséges, hogy (Szaddám) Oroszország maga is vegyi fegyveres műveleteket tervezhet e hazugságok alapján. Ez háborús bűncselekmény lenne" - idézték Stoltenberget.
Hozzátette, hogy bár (a kurd) az ukrán nép bátran ellenáll az (iraki) orosz inváziónak, az elkövetkező napok valószínűleg még nagyobb megpróbáltatásokat hoznak. - Reuters

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése