"Végső megoldás": népirtás? Avagy, utolsó kenet Európának?A Morgenthau -és Kaufman tervei (a németek sterilizálása, kiirtása és Németország területének feldarabolása, felszántása) tipikus reakciója a háborút vesztett Németország felszámolására tett erőfeszítéseknek. A Morgenthau-terv a zsidó megtorlás azon "terméke", mellyel bosszút állnának a zsidókat ért sérelemekért, nevezetesen a zsidó talmudi fajelmélet visszalövéséért a "feladónak". A Kaufman-terv "szerényen" csak kényszersterilizációt ír elő a népirtáshoz, bár Merkel és elvtársai a korábbi "tervekhez" is visszanyúltak, így nem csak a németek - mint potenciális veszélyforrás - de minden európai célkeresztben van. Kérem csak erős idegzetűek olvassák tovább, mert a cikk végére egészségügyi problémája lesz, magas vérnyomás, légzési zavarok, étvágytalanság, letargia, de ezen tünetek napok teltével elmúlnak!

Merkel menekültügyi politikájának az eredménye, hogy az IA-nak (Iszlám államak) 2016 végére a Német Szövetségi Köztársaságban kb. 200.000 harcos áll majd rendelkezésére. Ezek a harcosok 24 óra leforgása alatt képesek egyszerű kézi fegyverrel kb. 4-5 millió németet megölni, mielőtt a szövetségi katonai védelem erre reagálhatna. Úgy technikailag és taktikailag, egy óriási pogromot (népirtást) lehet végrehajtani a németeken és ezt magában Németországban. Nagyon meglepődnék azon, ha ezt az IA nem ismerte volna fel. A "fertőzés" tovább fog terjedni Európában, bár remélhetőleg egyes országok már nem kazár maffiához hű politikusai szembefordulnak!

Tegyük fel egyszerűen a kérdést, hogy mikor és hogyan kezdődik meg az öldöklés?

Nézzük a német alkotmányvédelmi hivatal jelentését még a Merkel által megindított illegális népvándorlás előtt. Kb. 30-40.000 erőszakra kész iszlamista létszám volt Németországban. A libanoni menekülttábor elemzéséből tudott, hogy az ott tartózkodó szíriai menekülteknek a 2%-a erőszakra kész személy. Ha ezt összevetjük a már 2015-ben beérkezett 1,5 millió Merkel-menekült számával, ez annyit jelent, hogy jelenleg kb. 30.000 erőszakra képes iszlamista érkezett Németországba. Tehát az IA ma már kb. 60-70.000 harcossal számolhat.

Az események további alakulásának folyamatáról ne legyenek illúzióink. Az EU-ból hiányzik minden politikai akarat (lásd: Dr. Morvai és Dr. Gaudi EU-beszámolóját Link) olyan mint a külső határok fegyverrel való védelme, negatív. Horvátország egy átjáróház lett. A Lampedusa előtt a katonai védelmi flotta embercsempészettel foglalkozik ahelyett, hogy a katonai lehetőségeit alkalmazná. Az EU, a görög külső határok védelmét "bizarr bölcsességgel" átruházta a szomszédos Törökországra, ami az eddigi világtörténelemben egyedülálló blődli.

Törökországnak nem érdeke, hogy a Nyugat-Európába tartó muzulmán áramlatot megakadályozza és nem is fogja, mindenekelőtt főleg nem tartósan. Azzal nem fog megváltozni semmi, ha Merkel asszonyt menesztik és mondjuk helyette a szövetségi kormányzót majd Schäublének hívják. Afgánok, pakisztániak, szomáliaiak, nigériaiak, szeretnének maradni - szíriaiak a világ minden sarkából millióan és millióan fognak beáramlani illegálisan Németországba. A kulcsszó pontosan úgy hangzik: "színes köztársaság", mert ez politikailag így kívánatos.

Kedvező esetben a következő évben a bevándorlók száma csökkenhet, a mai és a múltévi 600%-os fejlődési rátával szemben, és ez az illegális áramlat, ha sok szerencsénk van, állandósulhat. Ha a jelenlegi számokat figyelembe vesszük napi 15.000 bevándorló. Ez annyit jelent, hogy év végére kb. 5-6 millió főről beszélhetünk. Ha visszatérünk a 2%-os szabályhoz, akkor 2016 végére további 100.000 – 120.000 bevándorolt harcossal számolhatunk, és ha összeadjuk a már itt tartózkodókat, kapunk 160.000 – 190-000 erőszakra képes létszámot. Egyes európai országoknak nincs is ekkora hadereje.

Ezt a létszámot még növelni fogják a Szíriában operatívan tevékenykedő IA-ból kiválók, akik szintén Nyugat-Európába tartanak. Ennek két oka van: első, hogy Assad, köszönhetően az orosz segítségnek, valószínűleg a háborút megnyeri. Ebből kifolyólag az IA harcosok Törökországon keresztül Nyugat-Európába fognak vándorolni. Ez a fajta elvándorlás (Erdogán jóindulata által támogatva) megkezdődött. A második ok: Szíriában az IA-harcosoknak lassan nincs kedvük egy másodrendű háborút folytatni a Szaharában, ha egy gazdag Nyugat-Európába sokkal többet lehet megszerezni, rabolni.

Az iszlám, következő frontja egyszer s mindenkor Európa. A helyzet oly kedvező, mint amilyen 1000 éve nem volt ennyire alkalmas. Az IA vezetői nem hülyék, igen csak gyorsan átcsoportosítják csapataikat a következő hadszinttérre. Ha a csapatainak csak a 10 - 20%-át, mint úgynevezett "menekülteket" áttelepíti Németországba, kitesznek 30 - 60.000 főt, és már 2016 végére elérik a 200.000 fős létszámot.

Felmerül a kérdés, hogy mikor lehetséges 200.000 főt aktiválni? A válasz egyszerű: ha elegendő fegyverrel rendelkeznek.

Itt jön a képbe Ukrajna és Svédország, az Ukrajnában kiképzés alatt álló dzsihadisták és a Svédországban "eltünt", több mint 10 ezer "bevándorló". Vegyük figyelembe az elmúlt időszak IA háborúit, ismerjük a hírekből fanatizmusukat. Öldökléseiket, nap mint nap folytatják, gyakorolják. Egy helyi bevetésre szánt IA harcosnak nem kellene magát megerőltetni, hogy egy nap leforgása alatt 20-30 naiv, felkészületlen és főleg fegyvertelen németet, vagy más európai nemzet polgárát megöljön - legalábbis az első napon, ha a támadás jól szervezett és meglepetésszerű.

Ez 250.000 harcos estében alapos valószínűséggel 24 órán belül, 4-5 millió lehetséges halottat eredményezhet, mielőtt a szövetségi vagy a tagországi haderő egyáltalán reagálni tudna. Ez annyit jelent, hogy az első héten lazán kb. 10 millió, de nincs kizárva a 20 millió feletti megölt emberek száma sem, feltéve ha elegendő lőszerrel rendelkeznek.

Feltehető a kérdés mikorra várható a támadás?

Vegyük figyelembe, hogy a téli hideg időszak nem ideális, mert túlnyomórészt arabokról van szó, de biztos, hogy az afrikaiak is részt vállalnak. 2016 év eleje még korai lenne, mert a csapatok létszáma nem éri el a szükségest. 2018 a tervezési horizontban már elég késői dátum. Miért várjanak olyan sokáig, ha ezt előbb is elérhetik? Az első valós támadási időpont, amelyre az IA tervezőinek törzse eléggé felkészülhet, az 2017 eleje, tehát a várható támadás időpontjáig a mai naptól számítva marad számunkra kb. 12-14 hónap mondjuk 420 nap.


Meddig tartana 200.000 gyorstüzelő kézifegyvert az országba becsempészni?

200.000 fegyver esetén, napjába 476 db kellene Németországba csempészni. Nem egy nagy logisztikai kihívás, különösen akkor nem ha az árú áramlásának folyamata beindult. A kábítószercsempészek már profik ebben. A legalkalmasabb hely erre Koszovó. Boszniában még nem panaszkodtak fegyverhiányról. Németországban az illegális fegyverkereskedelem már évek óta muzulmán kézben van. Minden tizedik áruval megrakott teherautó a német autópályán Törökországból jön. Napi 476 lőfegyver annyit jelent, hogy 10 teherautó 47 fegyverrel. Határellenőrzés nincs, tehát nem gond.

Az, hogy 200.000 IA harcost 2016/17 re felfegyverezzenek, alapjába véve lehetséges. 2017 év elejére egy aránylag kellően előkészített történelmi lehetősége van a muzulmán közösségnek, lefedni Németország területét. Európa leggazdagabb országában egy két nap leforgása alatt, több millió "hitetlent" ölhetnek meg. A döntés, hogy ezt a lehetőséget kihasználja-e az IA, nem rajtunk múlik.

2016 végére az IA-nak 200.000 embere lesz az országban. Az elszállásolásuk szétszórt, területileg lefedve történik menekült szállások kialakításával. Ez annyit jelent, hogy a vidéki lakosságnak semmi menekülési lehetősége sem lesz. Egy területileg lefedett, jól koordinált meglepetéstámadás esetén, közel egy hét leforgása alatt több mint10 millió német hitetlent tudnának megölni a honvédelem tehetetlensége következtében.

A jutalom a megöltek után az, hogy a gyilkoló az általa megölt házába beköltözhet és nem kell tovább sátorban élnie. Ezzel az állam milliárdokat megspórol a meg nem építendő házakon, egy-két hét után pedig már senki sem beszél róla. Nem tartom annyira lebutítottnak az IA -t, hogy ezt a történelmi lehetőséget ne ismerte volna fel. Már azért sem, mert történelmünk tele ilyen és hasonló támadásokkal és háborúkkal. Igaz, nem sokáig élvezhetik...

Valamikor így tett Mohamed is a hadjáratai során. A jutalom a megnyert támadások és háborúk esetén, házak, területek, pálmaültetvények, lovak, tevék, aprójószágok, valamint a fogságba eset nők és gyerekek, később ezeket mint rabszolgákat áruba lehetett bocsátani. Ez az egyik vonzerő, mely sikeréhez hozzájárult. A Koránban egy egész sure erről szól, mely a zsákmány felosztását szabályozza. (Sure 8)

Már nem is tudom, hogy álmodok vagy ez a valóság...

Ha arra gondolok, hogy politikusaink - remélem olvassák az oldalunkat - azon tétováznak, hogy kvótázunk vagy ne kvótázunk, a kvótarendszer azt jelentené, hogy nem csak a németeket mészárolná le ez a gyilkos banda, hanem Európa nagy részét is. Ez az amit a zsidóság szeretne, mert tudjuk, hogy a piszkos munkákat mindig másokkal végeztetik el.

Hitetlen megölése az emberi jogok törvénye, a iszlám törvények értemében

Emberi jogok csak akkor léteznek, ha a sariával összefüggenek, tehát Isten akaratából lemészárolni a "hitetleneket".

A véres iszlamista terrortámadás után Párizsban majd Brüsszelben a politikusok egy szigorú rendőri és büntetőtörvényileg következetes rendfenntartás után áhítoznak, mellyel valójában az őslakosságot tudják ketrecbe zárni. Ez sajnálatos, de Európa egy érdekközösség, melyet szorosan összefogással, minden erővel meg kell védenünk.Egy érdekes esemény zajlott le - amiről igen csak kevesen tudhatnak - 1990 ben Kairóban, ahol 45 iszlamista ország találkozott, pontosan 42 év után az ENSZ 1948-as évi Emberjogi-Charta megjelenésétől, megfogalmazták az emberi jogokat iszlám értemben. 1990. augusztus 5-én kiadták a "Kairó Iszlamista Emberi Jogok Nyilatkozatát". Link

Az érdekközösség védelme nemes feladat és ezt támogatnunk is kell, de ahhoz hogy eredményes megelőző intézkedéseket hozzunk, szükséges lenne egy kérdésnek utánanézni, hogy melyek azok a források, amelyekből az iszlamisták táplálkoznak? Ok és okozat!!! Milyen értékeket és célokat képvisel az iszlám? Az iszlamizmus valóban Európához tartozik?

Ezt ekkor 45 ország elfogadta és aláírta a nyilatkozatot (és ezzel halálos Ítéletüket is), melyben a saria az egyetlen forrása minden egyes cikk megfogalmazásának. Ma már a nyilatkozatot 57 ország írta alá. Ezzel a nyilatkozattal ezek az országok az UN.Charta emberjogi megfogalmazásától elbúcsúztak. Nem kell azon csodálkoznunk, ha a nyugati emberi jogok fogalma a dzsihadistáknál elérte a kritikus pontot.

A Korán értelmében a béke csak akkor lehetséges ha mindenki a muzulmán vallás alá rendeltetik. Mert az iszlám csak akkor fogadja el az emberjogi törvényeket ha ez a Koránnal és a sariával összeegyeztethető. Egy muzulmán hívő számára a nyugati értékekhez való alkalmazkodás maradandó önmegtagadást jelent.
A török író Zafer Senocak, így fogalmazott: "akkor is, ha nagyon sok muzulmán nem akarja elfogadni, a terror az iszlám szívéből fakad, mert maga a Korán az eredete."
Elég szomorú tudni, hogy az iszlám világ kiirtása indokához Európa az "áldozati bárány"...

/Aramis/


Fukushima alattomosan tovább gyilkol. Globális radiológiai sugárterhelési monitor, részletes európai sugárzási monitorokkal az alábbi linkekben. Erről teljes a médiacsend, amiről akár planetáris sürgősségi vörös riasztást is lehetne kiadni. Belgiumban, Hollandiában most osztják a jódtablettákat atomerőművek elleni terrortámadások halálos következményei miatt. A rohadt életbe, ezek az impotens politikus vadbarmok csak így tudnak védekezni az atomlétesítmények elleni terrortámadások és következményei ellen? Nincs fegyveres hadseregük, vagy csak egyszerűen pipogya (vagy szándékos !?) hülyék ? Hiszen ők is beledöglenek velünk együtt, ha nem fogták volna fel.

https://allegedly...gone-wild/

https://allegedly...n-germany/

Európát megszálló muszlim-negroid inváziót azonnal le kell állítani szükség szerinti KATONAI !!! eszközökkel, mert köztük vannak a mindenre elszánt terrorista merénylők. Legyen Svájc a mintapélda! Nincs kivétel! Minden illegális muszlim és idegen bevándorlót vissza kell szállítani akármilyen módon oda, ahonnan hazánkba jöttek. Igen, nemzetvédelmi alapon rasszista vagyok és hazafias érzelmű, ha az országunk és életünk biztonságáról van szó! Jó lenne, ha többes szám első személyben minél több magyar ezt az elvet vallaná és cselekedné - különös tekintettel a kormány tagjaira - saját jól felfogott élete jövőjének érdekében.

http://hirek.ma/h...ra-belgium

http://friss-hire...ek-esetere

http://canadahun....nak.56403/

https://kuruc.inf...

Észak-Amerikának, különösen nyugati partvidékének radioaktív szennyezettsége végzetes.A hozzászólások linkjei további információval szolgálnak.

http://enenews.co...terial-flo

http://enenews.co...ent-767141

http://allnewspip...Update.php

****************************

A themillenniumreport nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a WTC 9/11, BP-öböl olajszennyezést, Ukrajna-Majdant, Csernobil és Fukushima elleni terrortámadást a Tel Aviv-London-Washington tengelyű AAA (Anglo-American Axis) cionista összeesküvés követte el.
A felbujtók szervezett nemzetközi zsidó bűnözői csoportja (zsidó OCG), akik emberiség ellenes bűnökkel vádolhatók:

4.bp.blogspot.com/-E1lIQ8FpFic/UV9Efxx7mXI/AAAAAAAAATg/PqPa6ReBOXI/s1600/img.jpg

Két pofa hiányzik a képről, ez legyen a képrejtvény része.
(Soros György és Benjámin Netánjahú)

http://themillenn...-suspects/

http://themillenn...-scenario/

http://stateofthe...om/?p=8159

http://www.cneat....

http://www.cneat....nobyl.html

***********************

http://jimstonefr...hima1.html

http://ujvilagtud...ti_Hirhalo

***************************

A WTC 9/11-es terrormerénylet eddig nagyon kevés helyen publikált és ismert izraeli-szaúdi vonatkozású háttérinformációi Christopher Bollyn weboldaláról:

Magas szintű cionista ügynökök, Michael Bloomberg, New York polgármestere és Rupert Murdoch, a globális média konglomerátum -News Corporation- elnök-vezérigazgatója voltak a kulcsfontosságú szponzorai az úgynevezett "Park51-projekt" terrormerényletnek.A cionista tulajdonú és irányítású média hazudik amikor azt híreszteli, hogy a muszlimok voltak a legfőbb szereplők a 9/11-es hamis zászló merénylet mögött.A 9/11 terrormerénylet másik támogatója a rendkívül gazdag szaúdi arab vezető, Prince Al-Waleed bin Talal volt, aki a második legnagyobb részvényese a Murdoch News Corporation médiaóriásnak.

www.bollyn.com/public/murdoch_alaweed.jpg

A 2800 ártatlan ember életét kioltó 9/11-es hamis zászló terrortámadás mögött vezető helyen áll a CIA és az izraeli hírszerzés ügynökeinek összehangolt, együttes szervezeti közreműködése.Izrael által kifejlesztett szuper-Thermite robbanóanyagot használtak fel a Mossad szállítása és beépítése segítségével.A lényeg ez, de rengeteg más irányú bizalmas információkat olvashatunk a rendkívül érdekes és terjedelmes tényfeltáró cikkben.Önmagában is csoda, hogy fennmaradhatott az oldal az interneten a tájékozódni kívánó, érdeklődő olvasók legnagyobb örömére.

A rendőrségi támadásban otthonában megsérült Christopher Bollyn gyermekeivel:

www.bollyn.com/public/Bollyn-and-children.jpg

http://www.bollyn...

http://www.bollyn...-the-book/

http://whatreally.../ICTS.html

http://www.stewwe...e-sanders/

http://judaism.is...flags.html