2016. március 15., kedd

48 órán belül offenzívát indít a “Dzshebhat an-Nuszra” Szíriában ott, ahol Oroszország és a szíriai rezsim kivonja erőit – hőbörgött ma a latorbanda egyik vezéregyede.

ann
“Világos, hogy az oroszok vereséget szenvedtek, és a következő 48 órában az an-Nuszra offenzívát indít Szíriában. Az oroszok azért vonták ki erőiket, mert támogatták a rezsimet, amely viszont képtelennek bizonyult az elfoglalt területek megtartására”
A melldöngető martalócvezér két dolgot elfelejtett.
1. A kormánycsapatok AZ ELFOGLALT TERÜLETEKRŐL ŐKET (is) ÜLDÖZTÉK EL, és tartják is azokat a területeket. Mi több, Palmüránál talán csak órák kérdése a martalócok kipusztítása. A kormánycsapatok ugyanis újabb magaslati tüzérségi pozíciókat foglaltak el a mai nap folyamán.
2. Az orosz légierő-mérsékeltebb számban, de elégséges erővel-továbbra is Szíriában van!
A dicsőségről ábrándozó főlator nyilván nem hallotta Nyikolaj Pankov orosz védelmi miniszterhelyettes nyilatkozatát a Hmeymim légibázison a részleges csapatkivonás alkalmából megtartott ünnepségen. Elmondta ugyanis, hogy az orosz légierő folytatja csapásait az ISIS és egyéb dzsihadista bűnbandák ellen.
viktor_bondarev_1
Viktor Bondarjev vezérezredes a légierő parancsnoka is megvonta a szomorú veszteségmérlegét a szíriai küldetésnek. Oleg Peskov elvesztését rendkívüli veszteségként értékelte, mikozben kijelentette: a Szíriai Arab Köztársaság területén végrehajtott akcióink során egyetlen alkalommal sem fordult elő, hogy “véletlenül” lebombáztak volna nem célpontot.
Az Oroszországba visszatérő légikontingens első vadásszázada a Hmeymimből való indulása után három órával már a voronyezsi légibázison landolt! Ettől meg Kijevben kaptak hideglelést.
Szerencsétlen orosz légierő! Bárhol is van, csak fejfájást tud okozni!

http://www.balrad.com/2016/03/15/elment-a-macska-cincognak-az-egerek/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése