2016. január 18., hétfő

Napokra megbéníthatják Budapestet: 120 taxis állt meg az Erzsébet térnél

Be nem jelentett demonstrációt tartanak a taxisok Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky út, József Attila út, Andrássy út kereszteződésében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn kora reggel honlapján. Óriási torlódás van a fővárosban, a taxisok akár napokig is kitarthatnak.
bloká
A rendőrség tájékoztatása szerint a felsorakozott gépkocsik egy-egy forgalmi sávot szabadon hagyva akadályozzák a forgalmat.
A csomópontban a tömegközlekedést és a gépjárműforgalmat a rendőrség egy-egy forgalmi sávon biztosítja, és azt kéri, hogy aki teheti, kerülje el az útszakaszt.
A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán azt közölte, hogy a 9-es és a 105-ös autóbuszok pár perces késéssel közlekednek.
blokád
Az MTI tudósítója szerint 100-120 taxi demonstrál, incidens nem történt. A taxik a buszsávot is elfoglalják, így a reggeli csúcsforgalom indulásakor torlódás várható.
A taxik szélvédőjén a Uber felirat pirossal áthúzva látható rajta a “No thanks!”, azaz a “Köszönjük, nem!” felirat.
Az atv.hu helyszíni tudósítója beszélt a tüntetés főszervezőjével, aki leszögezte: ez nem egy villámcsődület, akár napokig is készek bénítani a főváros forgalmát, amennyiben nem kerül törlésle az Uber alkalmazás.

(MTI/atv)
Bal-Rad komm: “EZ” a blokád NEM EGY “OLYAN” blokád! Ez a blokád a zsákmányról szól!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése