Aszimmetrikus háború folyik kontinensünk ellen. – A párizsi terrortámadások, s a bevándorlók által Kölnben, Berlinben, s több más német városban, valamint Helsinkiben, és még ki tudja hány elhallgatott helyszínen elkövetett tömeges szexuális erőszak, zaklatás és fosztogatás, – s a szinte egész Nyugat-Európában állandósult terrorfenyegetés, – a migránsok követelőző, pökhendi és egyre erőszakosabb viselkedése, – valamint a folyamatos utánpótlásként funkcionáló illegális bevándorlásnak a hideg ellenére sem szűnő áradata… – ennek a furcsa terror-háborúnak; az Aszimmetrikus Hadviselésnek minden tipikus jegyét magukon viselik.

…”Az ilyesfajta háborút kezdő fél, – jelen esetben az Iszlám Állam dzsihádistái, – Európában – először – nem is próbálnak meg győzni, viszont meg akarják mutatni az európaiaknak; hogy képesek a velük szembeni ellenállásra. És ez a fontos üzenetük; hogy meg tudják támadni az európaiakat és azoknak nem lesz könnyű dolguk, ha le akarják győzni őket. Ha egyáltalán képesek rá…”

1. Mint halottnak a csók…

…Bár Werner Faymann, osztrák kancellár múlt vasárnapi állítólagos “ébredése” következtében “Ausztria ideiglenesen hatályon kívül helyezte a Schengeni megállapodást,” – ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy Ausztria déli, Szlovéniával érintkező határán bevezették a szigorított határellenőrzést.  Ám van egy olyan érzésünk, hogy ezt azért nem kell annyira komolyan venni, hiszen a kancellár már azonnal finomított is, mert elmondása szerint, ezek után csak azok ‘menekültek’ léphetnek be az Ausztriába, “akiknek van menedékjoguk vagy, akik Németországba akarnak továbbutazni.”
Ráadásul Ausztria bevezette a befogadás felső korlátját, mely idén max. 37.500 ‘menekült’ befogadását jelenti, s ha ezt a felső határt elérik, nem engednek be többé senkit, vagyis állítólag teljesen lezárják majd a határt a menedékkérők előtt. (A kancellárt ismervén, úgy azért megnézzük,  hogyan is fognak működni ezek a szigorítások a gyakorlatban is, mert mi még élénken emlékszünk a nevetséges ‘szárnyaskapu’ és egyéb koncepciókra).
De már ezzel már dől is a “Migráns dominó”, – nehéz helyzetbe kerül mind Szlovénia, mind Horvátország és Szerbia, az esetlegesen náluk rekedő illegális bevándorlók miatt, kikből már néhány tucat is éppen elég, a folyamatos békétlenséghez, fenyegetettséghez. Ezért ők is szigorított határellenőrzést vezettek be. Ezt megelőzvén pedig Macedónia kijelentette, hogy lezárja Görögországgal érintkező határát, s így ide helyeződhet át a déli Schengeni határ. Ám a legutolsó információk szerint, azért ezt sem kell túlzottan komolyan venni, mivel változatlanul átengedik azokat a háborús övezetekből érkező bevándorlókat, akik a regisztrációkor a célországot feltüntetik. A pénteki értesülések viszont már arról szólnak; hogy a határukat hol teljesen lezárják, hol pedig kinyitják. Feltehetően az áradat nyomásától függően.
b50bce05-d409-4d46-bd38-6374173d7c79
Bár a fokozatosan életbe lépő szigorítások ellenére, továbbra is áramlanak észak felé a ‘menekültek’, a Balkánon a nagy szigorúság eddig mindössze abban nyilvánult meg, hogy az ordítóan hamis papírokkal és feltűnően kétes személyazonossággal rendelkezőket, már nem engedik tovább. Ez a ‘menekültek’ összlétszámát tekintve úgy 3-4, max. 10 %.
Így elmondható tehát, hogy ezek a túl későn jött intézkedések, (már amennyire komolyan veszik), valójában úgy hatnak Európára, mint halottnak a csók. Az úgynevezett “Balkáni útvonalon” eddig januárban is naponta átlagban 2100 ‘menekült’ érkezett, ez a tavasz közeledtével a többszörösére ugorhat. Így a délről érkező migrációs nyomás olyan erősnek bizonyulhat, hogy hiába vetik be akár a hadseregeket, az áradat átszakítja a lezárt határokat, vagy pedig egyszerűen megkerüli ezeket.

2. Az Európai Dzsihád

3ffdfa44-4d60-4467-ac15-6f55e007010b
Nem beszélve arról, hogy már eddig is éppen elég gondot okozott, az a csak a múlt évben Németországba érkezett több mint másfélmillió muszlim bevándorló, melynek majd 20 százalékáról (300 ezer), – az sem tudják hol vannak, lévén sehol nem regisztráltak. Ezen felszívódott migránsok túlnyomó többsége, 80-90 %-a fiatal, jó erőben lévő muszlim férfi, – kiknek akár egy ütőképes hadseregbe való szervezése sem okozhat különösebb gondot a dzsihádistáknak, – lévén úgy szerveződnek a közösségi oldalakon, s leginkább a Facebook-on, mintha övéké lenne az egész. Lásd a szilveszteri kölni és helsinki, berlini, stb eseményeket, ahol több ezer erőszakos migráns volt éppen a megfelelő időben és helyen ahhoz, hogy a tömeges szexuális erőszakkal, zaklatással és fosztogatással kiváltsák a félelmet egész Európában.
300 ezer fanatikus dzsihádista harcos! El tudja valaki képzelni, hogy mire lehetnek képesek ezek, ha valóban elindulnak? Az Iszlám Államot éppen most számolják föl Irakban, s Szíriában. Ennek következtében szétrobban, mint egy rákos sejt, s megfertőzi az egész világot, de leginkább Európát. Mert a fő célpontjuk Európa. Ide szivárogtatták be előőrseiket hónapok óta, hogy mintegy hídfőként szolgáljanak egy totális Európai Dzsihádhoz. Persze csak akkor, mikor az Aszimmetrikus Háborújukkal akkora erőforrásokat halmoztak föl, (mind anyagi és szellemi téren), hogy végül egy Hagyományos (Ortodox) Hadviselésbe válthatnak át, mely meghozhatja nekik a győzelmet; a várva várt Európai Kalifátust.
S ehhez minden úgynevezett “népi támogatásuk” meg is lesz. Hiszen nem szabad elfelejtkezni azokról a muszlim bevándorlókról sem, akik immáron több évtizede folyamatosan áramlottak be Európába. Ezek már több 10 milliónyian vannak, párhuzamos világokat, s immáron kis kalifátusokat, pontosabban egyelőre csak apró emírségeket alkotva, egy-egy nyugat-európai nagyváros bevándorlók által lakott negyedében, a hírhedett; “No go!” zónákban. Saját törvénykezéssel. (Saría).
Ezen negyedek muszlim lakosságának jelentős többsége, (még ha nem is mondta ki nyíltan), de helyeselte a párizsi terrortámadásokat, s nem kevés kárörömmel szemlélte a szilveszteri  kölni erőszakoskodásokat, fosztogatásokat. Szerintük az európaiak gyengék, semmik, csak lehúzni való lények, – akiket felhasználnak, hiszen valójában csak állatok, nem emberek.

3. Aszimmetrikus Háború Európa ellen












De egyelőre az Európáért folytatott háborújuk még “csak” az aszimmetrikus fázisban van. Tegyük hozzá szerencsére, hogy még csak itt tart, mert az európaiaknak még van némi esélyük az ellenük való sikeres küzdelemre.
Ehhez azonban elsősorban az kell, hogy az európai döntéshozók akceptálják az előállt helyzetet. Mert sokan azt is kétségbe vonják, hogy háború folyik ellenünk. A megtörtént terror eseményekkel kapcsolatban (a kölniek is ennek nevezhetők), – folyamatosan felteszik azt a kérdést:  “Vajon háborúnak nevezhető-e ez jelenlegi felállt helyzet Európában?” A kételkedők között sokan azzal érvelnek, hogy nem történt még egy “normális hadüzenet” sem. (Már amennyire a hadüzenet normálisnak nevezhető).
Ám ezek a kételkedők nem tudják, hogy az Aszimmetrikus Háború mindig hadüzenet nélkül kezdődik. – Az ilyesfajta háborút kezdő fél soha nem közli leendő ellenségeivel a terveit, s természetesen azt sem, hogy háborút indít ellenük. Úgy van ezzel; “Majd rájönnek, hogy háborúban állunk, az első pusztító támadás után.” – Így biztosítja magának a meglepetés erejét, vagyis azt, hogy már az első akciója elsöprő erejű lehet. (Ahogyan ez meg is történt Párizsban 2015. november 13-án).
Persze vannak olyan vezetők, akik még ezek után sem jöttek rá, hogy háború folyik ellenük, s az egész népük ellen, – (na ezeket kellene leváltani, de sürgősen). Mert vagy túlzottan naivak, vagy egyszerűen vakok, vagy pedig szimplán árulók, akik szándékosan viszik káoszba és pusztulásba Európát.

4. Az Aszimmetrikus Háború lényege

Köln, 2015. december 31.
Aszimmetrikus Háborút egy technikai és számbeli szempontból gyengébb fél kezdeményezi egy nála sokkal erősebb féllel szemben. (Bár meg kell jegyeznem; ez a bizonyos gyengeség, vagy akár az erő, – sokszor csak látszólagos).
Az Európa ellen folyó modern Aszimmetrikus Háború elsődleges eszköze; a terror. – Puha célpontok, rémület, káosz.
És, mivel a terroristák magát a terrort a legeredményesebb módszernek tartják, (pedig csak látszólag az), – ezért elsődlegesen, ahogy az előbb említettem; a puha, fegyvertelen és gyanútlan célpontok megtámadását, s ha tudják a megsemmisítését részesítik előnyben.
Ezzel ugyan az általuk kezdeményezett háborút nem nyerik meg, – viszont akkora pánikot, zűrzavart és félelemet okoznak a megtámadottak lelkében, – melyek idővel azok védekezési potenciáljának súlyos gyengülését, – s a folyamatos nyomás, vagyis az ismétlődő sorozatos támadások fenntartása esetén, – a vesztét is okozhatják.
Az ilyesfajta háborút kezdő fél, – jelen esetben az Iszlám Állam dzsihádistái, – Európában – először – nem is próbálnak meg győzni, viszont meg akarják mutatni az európaiaknak; hogy képesek a velük szembeni ellenállásra. És ez a fontos üzenetük; hogy meg tudják támadni az európaiakat és azoknak nem lesz könnyű dolguk, ha le akarják győzni őket. Ha egyáltalán képesek rá.
Ebben a furcsa terror-háborúban mindig a támadás a legfontosabb tényező. A történelem is bizonyítja, hogy a támadás, s a másik fél védekező reakcióit mindig követő újabb és újabb támadások sorozata az igazán a döntő. Nem a győzelem a fontos, hanem az, – hogy NE veszítsen az Aszimmetrikus Hadviselést kezdő fél.
Ezzel a dzsihádista terroristák elérik azt a lélektani hatást, hogy tudatosítják a már általuk deklarált ellenségeikben, a keresztény európaiakban; hogy “Bármikor meg tudják támadni őket és bárhol, – éspedig ott és, akkor, amikor nekik tetszik.” – Ha ez a tudat beépül a európaiak pszichéjébe, – az akkora előnyt előnyt biztosít az ellenük Aszimmetrikus Háborút kezdő félnek, jelen esetben a dzsihádista terroristáknak, – hogy ez a későbbiekben akár a győzelmükhöz is vezethet. Pontosabb fogalmazással: nem is ők fognak győzni, – hanem a másik fél; Európa veszít, – mert legyűrik a saját félelmei.

5. A Európa ellen folyó Aszimmetrikus Háború főbb céljai:

Köln, 2015. dec. 31.
a./ A háború Elsődleges célja; A káosz, a félelem és a bizonytalanság felkeltése az egész európai társadalomban. – Annak az érzésnek a felélesztése, hogy “Soha nem lesz többé az ország, a város, a világ olyan, amilyen volt.” Ezzel készítik elő az általuk csak eszköznek tekintett lakosság pszichéjét, a számukra kedvező változásokra. – Mely nekik győzelmet, a lakosságnak viszont katasztrófát jelenti.
b./ Másodlagos cél; A keresztény lakosság félelmének felélesztése, s ezen félelem állandóvá tételével a keresztény európai őslakosság védekezési potenciálját a minimálisra csökkenteni, s végül megszüntetni. – Hogy ez a dzsihádisták előtti teljes behódoláshoz vezessen. Vagyis a keresztény kultúra megsemmisüléséhez.
c./ Harmadlagos cél; Az államhatalmat képviselő hivatalnokoknak, mint kiemelt célpontoknak a maximális elrettentése, – hogy ne legyenek képesek olyan intézkedéseket hozni, – nota bene; akár a még meglévő rejtett erőket is felszabadítani, – melyek komoly károkat okozhatnak az európai dzsihádistáknak.












d./ És Végül, de nem utolsósorban: Fontos céljuk az Európában Aszimmetrikus Háborút kezdő dzsihádista terroristáknak az, hogy a nagyszámú 15 milliós, de egyesek szerint több 10, vagy a sok milliónyi rejtőzködővel együtt, akár 50 milliós, – nyugat-európai muszlim lakosságból u.n. “Havaredzs” legyen, – vagyis olyan muszlim, aki támogatja az Iszlám Államot, melyet eredetileg a többi muszlim, akik az igazi Iszlámhoz tartozónak vallják magukat, – kiátkoztak az Iszlámból. A gonoszságaik és nyilvánosan elkövetett gaztetteik, (civil lakosság elleni terrortámadások, kegyetlenkedés, nyilvános lefejezés, keresztre feszítés, élve elégetés, etc…) miatt. – Erre persze a kiátkozott gonosztevők egyenes reakciója az, hogy ők is kiátkozzák azokat, akik kiátkozták őket.
– A legfőbb kritériumuk pedig, hogy ennek a négy fő célnak az együttes következménye az európai államhatalmak totális legyengülése kell, hogy legyen, – hogy aztán egy Hagyományos (Ortodox) Háborút kezdve megdöntsék az európai államokat, szépen sorjában, – s így vegyék át a hatalmat a kontinens fölött.
70d41091-2361-4277-957d-37f9fefe783c
– Folytatása következik –
Fort András / Szabad Riport
Felhasznált irodalom:
– Porkoláb Imre: Aszimmetrikus hadviselés, az Ortodox és Gerilla hadikultúra összecsapásai
– Michio Kaku; When aliens attack
– Szun Cu: A hadviselés törvényei
– Rómaikor.hu; A Római Birodalom hanyatlása és kettészakadása