2015. december 1., kedd

Orosz szorítás az ankarai maffia nyakán

Vlagyimir Putyin orosz elnök nem lazít az ankarai maffia nyakára vetett orosz hurkon. Továbbra is azzal vádolja Törökországot, hogy a dzsihaditák fő kereskedelmi partnere, és a sátánfattyaktól veszik az olajat. Tegnap Párizsban azt is bejelentette, hogy mindezt újabb adatokkal tudja alátámasztani.

A török légierő azért lőtte le a Szu-24-es orosz harci gépet, mert biztosítani akarták, hogy a dzsihadisták zavartalanul szállítgathassák az olajat. Oroszország elnöke ezúttal azt is hozzátette, hogy újabb, kiegészítő adatok vannak a kezében, amelyek alátámasztják ezt az állítását. Az Iszlám Állam által uralt szíriai területekről ipari mennyiségű olaj kerül be Törökországba. Onnan aztán szerte-széjjel a nagyvilágba. (Többek között Maradék-Ukrajnába is!)
Kardigan török maffiavezér mélyen fölháborodott mindezen, és írásos bizonyítékokat követelt Putyin elnöktől. No meg azt ígérte, hogy ha lesz ezekről a tényekről Oroszországnak általa is hitelesnek mondott papírja!-ő bizony akkor lemond.
De ha Vlagyimir Putyin nem tud ilyen írást bemutatni, akkor neki kell lemondania!-hörkentette az ankarai Vezérkeresztapa.
Volt egy eléggé humoros előadása is Kardigannak tegnap. Sajtószónoklata közben megkérdezték tőle, hogy hajlandó-e végre bocsánatot kérni Oroszországtól. Az addig igencsak nagymellényű Kardigan hirtelen átadta a szót mamelukjának, ő maga pedig szép csendben elsompolygott! Válasz nélkül.
http://www.balrad.com/2015/12/01/orosz-szoritas-az-ankarai-maffia-nyakan/




Közlekedők figyelmébe: Komoly közlekedési dugó a Boszporuszon!

A török maffia feje úgy rendelkezett, hogy az uralmát veszélyeztető orosz katonai agresszió miatt lezárja a Boszporuszt és a Dardanellákat. Pillanatnyilag komoly dugó alakult ki a Földközi-tengert és a Fekete-tengert összekötő víziúton.

A dolog lényege: Törökország ezt csak abban az esetben tehetné meg, ha hadban állna valamely országgal! JELENLEG ilyen állapot nem áll fenn.
Megfigyelők szerint ezt az ankarai maffia önmagától aligha merte volna meglépni. Márpedig meglépte. Mégpedig azok után lépte meg, hogy tegnap Párizsban Obamaki-a világ elsőszámú latorállama, az USA elnöke-rövid beszélgetést folytatott Vlagyimir Putyinnal.
Mint arról Dmitrij Peszkov a sajtónak beszámolt, Obamaki részvétét fejezte ki Vlagyimir Putyinnak amiatt, hogy török harci repülőgépek lelőttek egy orosz repülőgépet, s mindkét fél kiállt a politikai rendezés előmozdítása mellett Szíriában. Ami az ukrajnai válságot illeti, azt hangsúlyozták, hogy szigorúan be kell tartani az úgynevezett minszki megállapodásokat.
Az ankarai maffiavezérkar is magáévá tette a politikai rendezés szükségességét. A jelek szerint!
Tegnap reggel óta a Földközi-tenger vizein úszkáló “Moszva” rakétahordozónak komoly vízalatti kísérete lett. Két török tengeralattjárószegődött mellé, amiket viszont orosz tengeralattjáró-elhárítók követnek minden felé!
http://www.balrad.com/2015/12/01/kozlekedok-figyelmebe-komoly-kozlekedesi-dugo-a-boszporuszon/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése