2015. december 1., kedd

Megint jól hülyére vettek bennünket!

Valószínűleg nem ússzuk meg olcsón Bundesmutti migránsbuliját. 18 millió euróba-nagyjából 5,6 milliárd forintba fog az fájni nekünk, hogy a török maffia a fejpénzt megkapja.
mb
Merthogy Bundesmutti földobta az ötletét: a kelet-európai országokat támogató EU-s alapokból kéne elvonni a törökök által kikövetelt védelmi pénzt.Azt a három milliárd eurot, amiért tulajdonképpen a kisujját sem kell mozdítania.
Csupa győzelmi jelentésdömping öntött el bennünket tegnap az MTI-felől a hétvégi migránsügyi alkudozással kapcsolatban. Döbrögink vasárnap esti győzelmi jelentése óránként porondra került, egyre színesebb-egyre ragyogóbb diadalként tálalva “harcosságát”! Miszerint általa (Döbrögi által) “a magyar szempontokat sikerült érvényesíteni”, valamint „a nyilatkozat világos garanciát ad Magyarország számára, hogy senkit sem kell kötelező jelleggel befogadnia”.
Majd elővettek egy kutatót is, aki szerint „tulajdonképpen a magyarok által elkezdett álláspont európai szinten is győzedelmeskedett”.
A nagy diadaljelentésdömpingből két nagyon lényeges dolog “felejtődött” ki!
1. Magyarország azért fizet (vagy nem kap az EU-tól) 18 millió eurot az ankarai Keresztapának, mert a VASÁRNAPI MIGRÁNSVÁSÁR TÁRGYÁT KÉPEZŐ 400 ÚJ MIGRÁNSBÓL HOZZÁNK (állítólag!) NEM TELEPÍTENEK BE EGYET SEM!
2. Mint azt tegnap a “magyar” parlamentben Ragály Tonyó tudomására hozta a népeknek, a KORÁBBI MEGSZÁLLÓHORDÁBÓL VISZONT KAPUNK!
Tehát: fizetünk és befogadunk! (Kétezret?-húszezret?-van jelentősége?! Semmi! A lényeg, hogy jöhetnek a rokonyok is. Majd! Fognak is jönni!)
Hol érvényesültek a magyar érdekek? Mikor érvényesültek?
SEHOL NEM ÉRVÉNYESÜLTEK, SEMMIKOR NEM ÉRVÉNYESÜLTEK!
Nem történt más, minthogy megint parasztvakított a NER-vetítő egy jót! A magyarok pedig hiszik a mesét! IGAZI NEMZETVEZETŐ-SŐT!-EURÓPAI VEZETŐ-SZÜLETETT VASÁRNAP BRÜSSZELBEN!
Döbrögink az! Indulhat a hálaadó Birkamenet! Lehet aláírni a döbrögista íveket!

http://www.balrad.com/2015/12/01/megint-jol-hulyere-vettek-bennunket/





Az EU adott egy jó nagy pofont a sz…nak!

Marac László, az amszterdami egyetem tanára az orosz “RT” televíziós csatornán elhangzott nyilatkozatában azt mondja, hogy a nagyjából egy év múlva Törökországnak megadandó EU-s vízummentesség legalizálni fogja a muszlimok Európába való beözönlését.

“Az egyszerű török állampolgárok nem fognak tudni útra kelni Európába. Még vízummentesen sem. Ám az EU-ba eljutni szándékozó migránsok-akik amúgy nem török állampolgárok-könnyedén jutnak majd feketén török útlevélhez, amivel aztán könnyedén, vízummentesen juthatnak el céljukhoz”!
Törökországból a vízummentességet követően BÁRKI török állampolgárként utazhat az EU-ba. Törökország hirtelen megszabadul négyszázezer “menekülttől”, és ezért még három milliárd eurot is kap. Semmi garancia arra, hogy a vízummentességet követően nem juthatnak török útiokmányhoz azok, akiknek az EU-ba való behatolás a céljuk.
Marac László szerint sem a “Frontex”, sem pedig más uniós szerv nem bízhatja a török hatóságokra az EU külső határainak védelmét, adminisztratív ellenőrzését.
http://www.balrad.com/2015/12/01/az-eu-adott-egy-jo-nagy-pofont-a-sz-nak/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése