Maradék-Ukrajna fölkészül a január elsejei EU-s szabadrablási övezethez tartozásra.
A Jacenyjuk-adminisztráció az összes törvényt meghozta, a gazdáknál meg leesett a tantusz! El lettek törölve az eddig őket “privilegizáló” adótörvények. Plusz dotációt sem kapnak ezentúl a gabona és iparinövény-exporthoz. És hogy örömük maradéktalan legyen, nem született meg a törvényi garancia az időben történő ÁFA-visszatérítésre sem.
Az már csak hab a tortán, hogy január 1-től Oroszországba sem exportálhatnak semmit!
blk
Nem is csoda, hogy ma délelőtt Maradék-Ukrajna felén a fő közlekedési utak forgalma lebénult. Valcman földmíves alattvalói utakat zártak le, dícsérendő bölcs és hazaffyass érzelmű nemmzetthy nagyjainak protekcionista indíttatású “törvénykezését”! Az EU-s bűnszervezet protekcióját.
kart1
A gazdák hangulata meglehetősen igencsak borús, és holnapra még több út lezárását helyezték kilátásba. Most semmi “Szlava Ukrajínye!”-semmi “hocsem Jevropa!”-csak a bősz “szuka” hallatszik!
prs
Karácsony előtt a Rada elé vittek egy koporsót, benne egy ledöfött disznóval. Amivel Maradék-Ukrajna mezőgazdaságának halálát szimbolizálták! A jelek szerint képviselőiket nem hatotta meg az akció!


http://www.balrad.com/2015/12/28/most-nincs-szlava-ukrajinye-most-csak-szuka-van/