2015. november 5., csütörtök

Nagyüzemre váltott Szíriában a féregirtás

Damaszkusznál saját kardjukba dőltek a dzsihadista fenevadak. A szír kormányerők vonalait “áttörve” egy pazarul kialakított kis katlanban találták magukat. Ahonnan kifelé már nem vezetett út. Saját lábon legalábbis nem. Mindegyik sátánivadék ott pusztult. Mondják a hírhozók, hogy valamennyi az Egyesült Arab Emirátusokban volt törzskönyvezve.
Nem sokkal arrább, a Mezze nevű légitámaszpontnál is elfüstöltek majd kilencvenen-nagy igyekezetükben. Ezek tetemeinek a beazonosításával nem nagyon foglalkoztak a kormánykatonák. Gödör, benzin, gyufa. Bűz.
Aleppo tartományban minden jel szerint az “utolsó simításokat” végzik a kormánycsapatok az Al-Sheikh Ahmad – Ahmad Tel útvonal mentén. Itt sem lesz nagy ügy a latortetemek eltüntetése. Meglehetősen sok “természetes háborús mélyedés” áll rendelkezésre. Az “Uragan” rakétavetők gondoskodtak a befogadóhelyekről.
Hama-környékét az orosz légierő dolgozta meg. Éjjel nyolc alkalommal, napkeltétől délig tizenötször küldtek szeretetcsomagot az ördög szülötteinek. A címzettek közül több tucatnyi hallgatott Allah hívó szavára. Itt főként a “Dzhebhat An-Nusra” és a “Jaish al-Fatah” lelki nyomoroncainak földi pályafutása ért igencsak nyomorúságos véget.
Ám a legnagyobb latorirtás Latakia tartományban eset meg az utóbbi 24 órában. Jabal al-Ferc kulcsfontosságú magaslati pontjairól vagy elüldözték a hóhérkülönítményeseket, vagy ott helyben tömegesen végeztek velük a szír kormánycsapatok. Aztán a dombokról a tüzérség elkezdett munkálkodni. A gránátok pedig gyorsabbaknak bizonyultak minden martalóclábnál.
A Beit Abu-Risha közlekedési csomópontnál sem volt vidám dolog kalifátusistának lenni! Sőt! Egyenesen garancia volt a biztros pusztulásra. De mire rájöttek e körülményre a latrok?-késő volt! Nagyon keveseknek adatott meg a túlélés.
Aleppo-tartományban vesztüket érzik már az ISIS-martalócai. Rádión könyörögnek segítségért, és panaszkodnak, hogy rajtuk már csak Allah tud segíteni, mert az orosz repülőgépek csak jönnek és pusztítják őket számolatlanul.
“Mudzsahed testvérek! Segítsetek! Nagy szükségünk van rátok!
-Ne féljetek testvérek! Allah segítségével győzni fogtok!
De az orosz repülőgépek támadnak bennünket!
-Hallom! Allah hatalmas!”
Közben kiderült, hogy az ötven Szíriába küldött amerikai “tanácsadó” EGYETLEN FELADATA A MÉG MENTHETŐ ISIS VEZÉREK KIMENEKÍTÉSE! Megfigyelők szerint viszont korántsem biztos, hogy az az ötven fő CSAK ÖTVEN FŐ!
http://www.balrad.com/2015/11/05/nagyuzemre-valtott-sziriaban-a-feregirtas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése