2015. november 5., csütörtök

Donbassz: “nekem csak számok és koordináták”

Donbasszban tegnap déltől ma reggelig a valcmanista pribékhad 26 alkalommal aknavetőzött vagy ágyúzott. Ebbe nem számítandó bele a Szpartaknál lezajlott kétnapos “miniháború”.
A tudósítás szerint tegnap este kilenc órára Szpartaknál olyan veszteségeket szenvedett a kijevi bűnbanda, hogy háromtucatni kinyúlt latoregyed hulláját visszahagyva eltakarodtak a térségből. Érdekes módon az EBESZ-látva a horda pusztulását-a nagyobb veszteségektől óvva a valcmanistákat, viharos gyorsasággal intézkedett.
A népköztársaságiak délután háromkor vették komolyra a dolgot! De akkor nagyon. Este hétkor már komoly katasztrófa jelei körvonalazódtak. Ekkor érkezett az EBESZ “megfigyelőcsoport”! Beszámolók szerint ha nem lépnek közbe, ezres nagyságrendű lehetett volna a banditák egyedvesztesége.
Az EBESZ-jelentést is összekotlott a donyecki repölőtér környékén (Szpartak szomszédsága) éleződő helyzetről. A térségben szintén nem kevés Szpartak és a reptér közé szorult-KÖRBEZÁRT-latoregyed vacog, miközben Avgyejevkából a latortüzérség a repteret ágyúzza. Az EBESZ most amiatt retteg, hogy a népköztársaságiak -esetleg-rárontanak dühükben erre a falkára.
Dmitrij Gorbanyjev latorőrmester egy önjáró martalóclöveg parancsnoka. Tavaly nyáron Ilovajszktól menekítették a luganszki frontszakaszra. Azóta ott fejti ki “áldásos” és Valcmannak tetsző cselekedeteit. Az alábbi videon így vall Donbassz “célpontjainak” ágyúzásáról:
“Én szeretek nyugodtan aludni. Ezért aztán nem érdekelnek a célpontok. Nekem csak koordinátaszámok vannak. Nincs lelkiismeretfurdalásom amiatt, hogy mi van ott, ahová küldöm a gránátot. Nem akarom tudni, hogy ott iskola, gyerekek, vagy mi van/volt.”
http://www.balrad.com/2015/11/05/donbassz-nekem-csak-szamok-es-koordinatak/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése