A Krím-blokádjáért a “Jobb Szektor” által szervezett cirkuszt tegnap a hallatlanul nagy károkat szenvedett környékbeli ukrán vállalkozók és gazdák világgá hajtották, és rendezték a körülményeket.
De a fülükbe jutott, hogy a blokádolós hangulatban leledző fasiszták ismét valami csínytevésen törik a fejüket. Összegyülekeztek hát ma, és meghányták-vették a dolgokat maguk között. Határoztak is a tennivalókról. Be is jelentették!
Úgy döntöttek, hogy amennyiben az állam nen garantálja a Krím megközelíthetőségét, ők maguk fognak HOSSZAN TARTÓ BLOKÁDOT LÉTREHOZNI! Nem akárhol ám! Herszonnál!
híd
A Dnyeper fölött átívelő “Antonovszkij”-híd Herszonnal szembeni feljáróját fogják blokkolni. Ami bizony ha csak egy óráig tart, Kijevig fog érződni a hatása. Közel ‘s távol ugyanis ez az egyetlen olyan híd a Dnyeper-fölött, amin keresztül meg lehet közelíteni a Krím-előtti térséget és Mariupolt.
A hír hallatára az ukrán hadsereg egységei megbízást kaptak Kijevtől, hogy ügyeljenek a rendre és tisztaságra-na meg a Krím megközelíthetőségére!


http://www.balrad.com/index.php/2015/09/25/ellenblokaddal-fenyegetik-kijevet-az-ukran-gazdak/