Az USA igencsak rossz néven vette Athéntól, hogy május 9-én Ciprasz részt vett Moszkvában a Győzelem Napja parádén.
Mint ismeretes, hétfőn Ciprasz telefonon tájékoztatta Obamakit is a görögországi népszavazás eredményéről. Amiről eddig nem igen hallottunk: kedden már Athénban vendégeskedett Victoria Nuland őnaccsága. A kutya sem hívta a görög fővárosba, de ha már érkezett-Ciprasz fogadta a lotyót.
lotyó
“Washington kész az ukrajnai forgatókönyv alapján a görög kormány megdöntésére, és polgárháború kirobbantására Görögországban”-jelentette ki Nicolas Bonnal francia kommentátor az InoTv “Boulevard Voltaire” című műsorában.
A NATO-tag Görögország közeledését Oroszországhoz az USA BÁRMI ÁRON meg kívánja akadályozni, hiszen a NATO arra készül, hogy nukleáris háborút szabadítson Oroszországra. Ciprasz viselkedése alaposan kiverte a biztosítékot Washingtonban, és joggal feltételezhető, hogy amennyiben tovább ingerli a Fehér Házat, “a sorsa feltételezhetően Kennedyéhez hasonlóan tragikus lesz”-jelentette ki Bonnal.
“Európa már régóta az USA által játszott zenére táncol, és az EU végül lesz majd egy Oroszország és Kína elleni nukleáris háború NATO kamikáze repülőgép-hordozója”-jelentette ki többek között ezt is Nicolas Bonnal.
(Forrás: russian.rt.com/article/102625)