Mit is hozott a rendszerváltás? – no igen mint minden kapitalizmus legfőbb kísérőjét a MUNKANÉLKÜLISÉGET! Nálunk ehhez plusz nagyon-nagy ember ember-közötti különbséget, 47000 -l is meg lehet élni és milliók is kevésnek bizonyulnak! Rétegeződés igazságtalanul, bár ez volt, de nem ennyire.
Hozott aztán egy csomó marhaságot, amire egyáltalán nem volna szükség, de mert Ő kitalálta hát legyen. Itt egy példa MENTŐSZOLGÁLAT átalakítása. Nem jó mégsem tesznek ellene. Sajnos megint példa, és példa nélküli munkavégzés!!! Edelény Kastély bejáratával szembe összeesett a feleségem – viszonylag ott is voltak a sokat hangoztatott időn belül, de táskájába, szatyraiba nem találták a TAJ kártyás,és személyi igazolványt – Ők bizony e nélkül nem viszik el az ESZMÉLETLEN asszonyt!
HOL ÉLÜNK KEDVES HÖLGYEK URAK, milyen ország ez? Végül aztán csak elindultak vele (20′) akkora a lányom is tudomást szerzett az esetről és indult azzonnal munkából Kazincbarcikai kórházba, mert a mentősök azt mondták oda szállítják. Ott várakozott – 10-20 percig de a mentő sehol, kérdezte felvételi osztályt, oda nem érkezett, felvételi osztályról érdeklődtek a beteg után, SZÁLLÍTÁS azaz MENTÉS folyamatba kapják a választ, ennek ellenére csak nem érkezik a beteg – érdeklődik már mindenki hol a mentő hol a beteg, végül egy ismerős Mentőtiszt
aki nem dolgozott éppen, lányom kérésére elkezdte keresni és még néki is azt mondták először, MENTÉS FOLYAMATBA – majd, hogy Miskolcra viszik, ott aztán rátaláltak az eszméletlen feleségemre. Állapota most is változatlan, csak annyi lett, hogy reggel 8 -l este már jelezte egy szorítással, hogy megismeri a lányom.
Ma a XXI. században ez lett Magyarország? Nem tudom kik a felelősek, de azt tudom, hogy mi a nép, mert engedjük őket garázdálkodni, koldusbotra juttatni az egész Országot!

(Forrás: http://www.facebook.com/groups/1540620886212812/permalink/1599665846974982)