2015. május 23., szombat

ELÉGVOLT!!

TE meddig akarod tűrni,hogy betegként hosszú hónapokat esetleg éveket kell várnod,hogy a betegségedre megfelelő kezelést kapjál??? Miközben évekig ,mind a munkáltatód,mind TE magad sok ezer forintot fizettél azért,hogy ha megbetegszel,megfelelő ellátást kapjál!!
Mára emberek ezreit,úgy nyilvánítanak „rehabilitáltnak” „GYÓGYULTNAK”,hogy semmiféle kezelést NEM biztosítottak számára!!
Sőt megvonnak tőle mindenféle szociális ellátást! Mi ez,ha nem SZÁNDÉKOS ÉS KÜLÖNÖS KEGYETLENSÉGGEL ELKÖVETETT ,ÉLET ELLENI BŰNCSELEKMÉNY!!! ??
Az orvosok az életre esküdtek!! Arra,hogy a betegeket gyógyítják és szenvedésüket enyhítik! Ezzel szemben az „úgynevezett orvosi bizottságok egy része ” HALÁLOS BETEGSÉGGEL KÍNLÓDÓ EMBEREKET kezelésük nélkül ,gyógyultnak minősítenek,jövőbe látóan!!! Hiszen a halálos kór ,szerintük 1-2-3 év múlva megszűnik létezni ,miközben a beteg nem kap semmilyen gyógykezelést, úgynevezett „várólistán várakozik…..” ,sokszor kegyetlen fájdalmakkal,és a saját maga ellátását is csak szenvedésekkel tudja megvalósítani!!! Holnap esetleg a TE családod tagját ítélik így ,” KEGYETLEN,SZENVEDÉSEKKEL TELI ,”HALÁLRA”!
Hiszen,ezektől az emberektől,ha elvesznek mindenféle ellátást,NEM TUDJÁK sem az élelmezésüket,sem a gyógyszereiket,megvenni! NEM tudják az esetleges hiteleiket,vagy lakásuk fenntartását fedezni!!!
Én ezt nem tudom tovább tolerálni!!!
EZÉRT, MÁJUS 22.-én péntekre HÍVOK MINDEN BETEGTÁRSAMAT ,gyertek és üljünk ki az „ORVOS BIZOTTSÁGOK” KAPUJÁBA!!
Magyarország is alá írta,mind az emberi jogok,mind az egészségügyi kartát !!!
ÉLNI AKARUNK!!!
HA TE IS,AKKOR LÉPJ.
(/www.facebook.com/events/887662134631251/permalink/897481396982658/)
Aztán meg is esett a dolog tegnap! TIZENKETTEN (12) VOLTAK a megmozduláson.
mes1 mes2 mes3 mes4 mes5 mes6 mes7 mes8 mes9
“Soha ne a létszámot nézzük,az a fontos,hogy mindig legyen,aki a jogtalanságok ellen felemeli szavát! Segít az elesettekre irányítani a figyelmet!… amíg egyetlen ember is szót emel, bármilyen visszásság ,jogtiprás ellen,addig nincs vesztett ügy! Mutassunk jó példát, tántoríthatatlanul tegyük a dolgunkat és lesz változás! Hinni kell! Én hiszek az emberekben és hiszem,hogy minden történésnek oka vagyon.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése